JAWA MUSTANGOSOK FIGYELEM! Segítséget kérnék! Mit hogy kell?
Nagyfater garázsában találtunk egy négylovas Jawa mustangot ,be szeretném indítani . Berugásnál rugó jó de nem indul.
Tippek ? Szájbarágósan ha kérhetem :)
1. Fűjd fel a gumikat.
2. Tegyél bele benzint
3. Tisztítsd ki a karburátort
4. Nézd meg van-e szikra
5. Gyertyát is pucold meg
6. Keresd meg a szivatót
7. Használd
8. Tedd üresbe
9. Na most rugdosd
Na így gondoltam köszi :DD
Várom még az üziket !
Semmi bütykölős tapasztalattal semmi értelme nekiállni egy Mustang-nak, még akkor sem, ha csak egynyári, csapatós motor lenne..
Újkorában is xar volt -> ezért abszolút nem voltak elterjedtek -> kevesen tudnak neked így látatlanban segíteni - alkatrészt nehezen találsz hozzá - és jó eséllyel akkor is állandóan lesz valami nyűgje, ha megcsinálod..
Javaslom, add el alkatrésznek/ként.. Az eladási árat toldd meg egy kevéssel, és vegyél egy Simsont (S51 a legelterjettebb). Ez teljesen az ellentéte az általam felsorolt Mustang-jellemzőknek, egy Simsonnal kapcsolatban már jó eséllyel orvosolni tudjuk a problémáidat látatlanban is.
Persze drukkolok; leleményességgel, kitartással minden megoldható!
Utolsó!
Neked volt?Én nem értettem hozzá vettem egy teljesen gyárit és használom kb minden nap igaz karban kell tartani de meghálálja az is igaz hogy sűrűbben mint egy simsont volt simsonom is és nemrég adtam el mert nem jött be.Én bármiben tudok neki segíteni.És hogy alkatrészt nem lehet kapni?:D Itthon nem is de cseheknél mindent de mindent körülbelül újjá lehet építeni belőle postán kihozzák és megvan oldva.A fontosabb cuccok itthon is megtalálhatóak.
Kedves Jawam !
Milyen gyertyát ajánlasz a mustangba ? Itthon denso Q16PRU-U van , (szerintem ez autó gyertya , ugye ?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!