Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » JAWA MUSTANGOSOK FIGYELEM!...

JAWA MUSTANGOSOK FIGYELEM! Segítséget kérnék! Mit hogy kell?

Figyelt kérdés

Nagyfater garázsában találtunk egy négylovas Jawa mustangot ,be szeretném indítani . Berugásnál rugó jó de nem indul.

Tippek ? Szájbarágósan ha kérhetem :)

2012. márc. 18. 20:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Az a gáz még hoy tegnap működött a karburátor , ma pedig kinyitottam a benzincsapot és nem folyt ki alul semennyi sem.:((( (az is ma volt viszont hogy 4 másodpercig járt a motor , haladok ,haladunk :)
2012. márc. 20. 19:12
 12/22 anonim válasza:
Üdv! Hát szerezz egy új gyertyát! Pontosan nemtudom milyen kell bele, de semmiképpen nem autó gyertya!(hacsak nem wartburg/trabant-é! ) Motoros boltba érdeklődj ahol tartanak simson cuccokat is! Ilyen aprillia, honda ,yamaha stb . boltba még csak meg se próbáld! Ha beindult 4 másodpercig nem rossz, nem rossz de nem is jó! Üzem anyag rendszert takarítsd ki, külön a tankot, csapot karburátort. kezd el ott hogy a csapról leveszed a csövet és megnézet ott jön-e a benzin. ha az oka akkor leveszed a karbit, az úszó ház fedelet lecsavarozod, és úgy megnézed a benzint , hogy jön-e vagy sem. ha ott nem jön ki kell takarítani!, de ha mégis jön, akkor a fúvókákat(réz színű) kell kivenni, és a kis rést kipiszkálni, majd a furat ami az úszóházba vezet, azt vékony dróttal kitisztogatni. ha ez megvan, akkor ok! A másik,. ha üzem anyagot nem kap, akkor a gyertya tiszta száraz, ha a gyújtással van baj a gyertya nedves! Esetleg gyújtásnál meg kell nézni milyen szikrát ad! Ha szép( bárki látja, nem kell nagy szerelői tudás), akkor előgyújtíást célszerű megnézni, hogy mikor adja a szikrát! Ezt én úgy szoktam(van jobb módszer is) hogy, egy csavarhúzót a hengerbe dugsz(ahonnan a gyertyát kivetted) és elkezded forgatni a lendkerék között található csavart(főtengelyt) ha a felső holtpontra ér a dug, a csavarhúzó értelem szerűen kiemelkedik, és ekkor már lefele fog menni! nah mot neked a felső holtpont előtt 3mm-el kell hogy adja a szikrát. az alap lapot kell forgatnod, a két csavar fellazitásával. ha bármi kérdés van, írj! Sok szerencsét! Merre vagy egyébként? én Miskolcon vagyok! Szívesen behangolnám a motort! ÜDv!
2012. márc. 21. 18:08
 13/22 A kérdező kommentje:
Debreceni vagyok :'(
2012. márc. 21. 19:13
 14/22 A kérdező kommentje:
Sokat segítettél köszönöm :))
2012. márc. 21. 19:13
 15/22 anonim válasza:
Üdv! Nah megy már a moci? Ha bármi kérdésed van, írj! Üdv!
2012. márc. 24. 07:05
 16/22 A kérdező kommentje:

Na most a tankot veszem le , tisztítom ki :) , elfogyott a rozsdamaró meg még holnap megyek benzinálló festékért , a levegőszűrőt kitisztítottam , ezeken kívül már csak a karburátor van hátra , meg keveréket készítek majd hozzá.

:)

2012. márc. 24. 18:06
 17/22 A kérdező kommentje:
karbit is lassan megcsinálom , tele volt , van piszokkal :)
2012. márc. 26. 22:06
 18/22 anonim ***** válasza:
nézz fel a jawa mustang index fórumára
2012. márc. 27. 13:51
 19/22 anonim válasza:
Üdv! Nah tisztíts ki mindent! Ha valami nem kerek, írj: jawam@freemail.hu
2012. márc. 27. 17:55
 20/22 A kérdező kommentje:

ELINDULT !!!!! Mentem vele 1 csomót nagyon jó , igazi retro feeling-je van :) karbit harmadjára átpucoltam és 3-4 rugásra beindul , ha meg nem tolásra mindíg egyből :)

A haverommal szereltük meg , 7 ezerért meg akarja venni (azt hozzá kell tenni hogy a benzincsappal van gigszer meg a tankot valamivel ki kéne jobban tisztítani , és a hátsó kerekében van egy 8-as nem is kicsi hatalmas , világitást be kell kötni , meg a festés el menne egynek csak az a baj hogy ilyen 3-4 centis erős mély karcok vannak rajta :(((( De nincs szívem eladni , főleg hogy mentem is vele egy csomót nem tudom hogy mondjam meg neki hogy nem szeretném eladni (nagyon jó haverom :()

2012. ápr. 20. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!