JAWA MUSTANGOSOK FIGYELEM! Segítséget kérnék! Mit hogy kell?
Nagyfater garázsában találtunk egy négylovas Jawa mustangot ,be szeretném indítani . Berugásnál rugó jó de nem indul.
Tippek ? Szájbarágósan ha kérhetem :)
Na most a tankot veszem le , tisztítom ki :) , elfogyott a rozsdamaró meg még holnap megyek benzinálló festékért , a levegőszűrőt kitisztítottam , ezeken kívül már csak a karburátor van hátra , meg keveréket készítek majd hozzá.
:)
ELINDULT !!!!! Mentem vele 1 csomót nagyon jó , igazi retro feeling-je van :) karbit harmadjára átpucoltam és 3-4 rugásra beindul , ha meg nem tolásra mindíg egyből :)
A haverommal szereltük meg , 7 ezerért meg akarja venni (azt hozzá kell tenni hogy a benzincsappal van gigszer meg a tankot valamivel ki kéne jobban tisztítani , és a hátsó kerekében van egy 8-as nem is kicsi hatalmas , világitást be kell kötni , meg a festés el menne egynek csak az a baj hogy ilyen 3-4 centis erős mély karcok vannak rajta :(((( De nincs szívem eladni , főleg hogy mentem is vele egy csomót nem tudom hogy mondjam meg neki hogy nem szeretném eladni (nagyon jó haverom :()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!