Túl lehet élni ezt a balesetet?
Figyelt kérdés
Szerintetek túlélte a nő ezt a karambolt:
Azért kérdezem, mert épp akkor hajtottam el mellette, mikor a mentősök és a tűzoldók fényképezték a helyszínt, és nagyon durván nézett ki a helyszín, a képek nem is adják vissza, hogy mennyire összetört az a kocsi, és kíváncsi vagyok, hogy mi lett vajon a nővel...
2012. febr. 10. 16:45
1/9 anonim válasza:
Szia. A képeket elnézve bár az autó nagyon összetört, az utastér nem roncsolódott, és a hírekben sem szólnak arról, hogy halálos kimenetelű lett volna. Szerintem túlélte a hölgy...
2/9 anonim válasza:
Az utastér jóformán nem sérült, csak a kocsi eleje tört össze, valószinüleg semmi komolyabb baja nem lett a vezetönek, ha be volt kötve az övvel.
3/9 anonim válasza:
Túlélte, ez egyértelmű. Ez egy korszerű, légzsákkal szerelt autó. A sebesség pedig látszik, hogy nem volt nagy, mivel az autónak nagyon rövid az orrhossza, ennek ellenére mégsem tört annyira össze, értem ezalatt, hogy látszik, hogy az utastér teljesen épen maradt, pedig egy egész kicsi felületnek ütközött. Egyébként baromi jó ötletek azok a sáv elválasztó beton vackok.........
4/9 anonim válasza:
Ez egy kis autó,rövid orrésszel,gyakorlatilag nem tört annyira össze,hogy abban bárki meghaljon. Én 99 % arra voksolok,hogy túlélte. Max agyrázkódás,bordatörés. Részleteket nem tudok,de a képek alapján erre tippelek..
5/9 A kérdező kommentje:
Ez egy ismerősöm volt: [link] és sajnos nem élte túl, pedig az utastér itt sem tűnik (sokkal) rosszabbnak...
2012. febr. 10. 17:48
6/9 anonim válasza:
Sajnálom.. :( Itt az oldalról jövő ütés miatt lett tragikus a végkifejlet szerintem.. Olyan szögben kapott az autó,hogy onnan gyakorlatilag védtelen. A linkelt autónál a koccanás szemből történt,azokra a töréstesztekre bizony nagy hangsúlyt fektetnek..
7/9 anonim válasza:
Nagyon sajnálom ismerősödet. Részvétem. És sajnos rengeteg autónál egyszerűen elfelejtik, hogy egy baleset nem csak frontális lehet és semmi sem védi a fejet, csak az újabb autóknál a függönylégzsák.
8/9 anonim válasza:
Simán túlélhette. Nincs betörve a szélvédő ,valószínűleg be volt kötve és a gyűrődőzóna -légzsák is jól vizsgázott. A Fordos oldalról kapta az ütést ott a vékony ajtólemezen kívül nem sok minden véd.
9/9 anonim válasza:
Ha nem élte túl, harmadlagos ütközés ölte meg. Ahhoz nagyfokú negatív gyorsulás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!