Ki szoktál szállni az autódból amikor a rendőr igazoltat?
Vagy az ablakon kiadogatod az okmányokat?
Én mindig kiszállok, így érzem helyesnek és talán kicsit meg is tisztelem vele (bár a fene tudja)
Jó lenne ha rendőr is írna választ, hogy ő hogy gondolja jónak.
Régebben kiszálltam, de amióta romlott a közbiztonság, úgy viselkedem, ahogy Amerikában az autóvezetők igazoltatáskor. Megállok, lehúzom az ablakot, nem nyúlok semmihez, kezem a kormányon. Akkor láthatja a rendőr, hogy nem fogok sem elfutni, sem pisztolyért kapkodni, hogy lelőjem. Amikor elkéri a papírokat, akkor kotorászok a táskámban.
Régebben zsaru voltam, igaz, nem közlekedési, de a suliban közlekedési gyakorlatunk is volt. Zsarufejjel végiggondolva a dolgokat változtattam az igazoltatáskor való viselkedésemen. Legyen csak nyugodt az exkolléga, hogy nem egy ellenséget, csak egy autóst állított meg :-)
Én nem szoktam.
Nekem az a logikus, hogy ablak le, kezem jól látható helyen a kormányon, motor leállít.
Így a rendőr is tudhatja, hogy:
- Nem akarom menekülni
- Nem rántok fegyvert
- Semmi simli.
Aztán ha csak az iratokat kéri akkor odaadom és megyek az utamra mikor végzett. Ha pedig kéri úgyis kiszállok.
Én kiszállok ha kéri az iratokat, mert a kocsiba ülve nem tudom kivenni a zsebemből a pénztárcát amiben az iratok vannak :D 4 év alatt 2x állítottak meg
Boldog új évet kívánok mindenkinek
Miért estünk volna egymásnak és főleg miért küldünk volna el bárhova is? :-D Ez egy tök normális kérdés és az is természetes, hogy "mindenki másképp csinálja" (hogy a klasszikusokat idézzem :-)
Boldog új évet!
Régen látogatom ezt az oldalt, és láttam már ezt azt... Tettem föl tök normális kérdést és kaptam olyan anyázást amit nem tudtam hová tenni. Meg hát a semmin is össze lehet kapni... Névtelen az oldal, mindenki azt ír amit akar.
BÚÚÚÉÉÉÉKKKKK!!!!!!!!
Nem vagyunk amerikában, én mindig kiszállok! Volt egy rendőr ismerősöm az mindíg kinyittatta a csomagtartót azzal, aki csak az ablak résén adta ki az iratait!
:)
No meg nem szeretem, ha fölém tornyosulnak, és kiszállva érzem egyenrangúnak magam velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!