Ha lejárt a műszakim, és most nem tudom megújíttatni, mi történik, ha igazoltat a rendőr?
- ha rossz napja van a rendornek, leveszi a rendszamod, +penzbirsag (ujra muszakiztatni pedig szinte lehetetlen, toebbfele engedely kell, hatosagi...stb. mert ott meg a jo Istenbe is belekotnek)
- ha jo passzban van, elenged egy ejnye bejnyevel, es mondja hogy miharamabb csinaltasd meg.
Nem veszik le a rendszámot! Elveszi a forgalmit , megküldi az okmányirodának. Onnan kiértesitenek téged kapsz egy papirt azzal viszed müszakira az autót és kész.
Bárhova viheted müszakiztatni ahová szeretnéd és ugyan ugy foglalkoznak veled mintha csak egyszerüen vinnéd müszakira.
Tudom én is jártam igy karácsony előtt ;)
Ja és kaptam 30000 ft büntetést.
Ennyi történt , nem kell ijesztgetni senkit hogy nem lehet vizsgázatani meg ilyen baromságok.
Ha biztositás nincs akkor veszik le a rendszámot és akkor kaphatsz 150 e ft büntetést , de elsőre akkor sem adják a maximumot kb a felét szabják ki ennyi.
Akkor van csak gond ha a rendőr azért veszi el a forgalmit mert valami hibát talál az autón , vagy tuningolt a verda , akkor kel kpm vizsgára vinned!
Ekkora hülyeséget rég hallottam mint amit "18:40-es" írt.
Rendszámot levenni BIZTOSÍTÁS miatt? Ökörség!
Jegyezzétek meg:
A rendszámot a rendőr csak akkor veszi el, ha az
1. hamis,
2. meghamisították,
3. azzal egyéb módon visszaéltek (pl. más járműre rakták fel)
Biztosítás hiánya miatt pénzbüntetés jár az üzembentartónak (tehát nem feltétlenül a járművezetőnek, csak ha az egyben az üzembentartó is).
A témához:
Mint már előttem írták lejárt műszaki esetén forgalmi el, + helyszíni bírság vagy szabálysértési feljelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!