A menetlevelet ki kérheti ha nem a rendőr? Személygépkocsira.
Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 13:02
1/11 anonim válasza:
eddig a VPOP, de mostantól a NAV nevében is kérhető, vagyis lazán az adóhivatal is megnézheti :)
2/11 A kérdező kommentje:
és ők mikor kérik? Utólag vagy amikor az autóban ülök és megyek vele vhova?
2011. szept. 16. 13:17
3/11 anonim válasza:
bárhol kérheti úton, és vissza menőleg is ellenőrizhet, igaz ,hogy az úton csak rendőr kisérletében!
4/11 anonim válasza:
Személygépkocsira?!
Szerintem csak valami dilettáns.
Az ugyanis kizárólag teherautóhoz jár.
Ha viszont a tgk. magánhasználatú akkor még ahhoz sem kell.
5/11 anonim válasza:
"úton csak rendőr kisérletében"
8 éve vagyok rendőr, de még soha nem kísérleteztem az úton...
A NAV-nak meg semmihez (sem kísérlet, sem ellenőrzés) nem kell a rendőri asszisztáció.
6/11 A kérdező kommentje:
nálunk a cégnél vannak "kulcsos" autók, amik személyautók és menetlevelet kell írnunk. ezért kérdeztem.
köszönöm a válaszokat, várom a továbbiakat :)
2011. szept. 16. 18:48
7/11 anonim válasza:
"kulcsos autók" a cégednél menetlevéllel?
Akkor jóval egyszerűbb a válasz.
A rendőr - NEM !
De a főnökeid bármelyike igen ...
:o)
8/11 anonim válasza:
16:35 büszke lehetsz magadra azért mentél rendőrnek ,hogy kötözködjél? a polgári életben te egy nagy senki lehetsz! tudod nagyon jól ,hogy mire gondoltam és csak elírtam, de sajnos a rendőreink csak arra jók kötözködni, szégyeld magad amiért a kollégáid lejárattad!
9/11 anonim válasza:
Poénnak szántam, nem kötekedésnek. Sajnálom, hogy nem (úgy) ment át. Nyilván értettem mire gondolsz, és reagáltam is rá.
Béke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!