Elfogadja a rendőr ha igazoltat?
Figyelt kérdés
Biztosítom nem küldte még meg az igazolást a számlámról levont fél évi kötelezőmre .Csak sms-em van róla hogy levonták a számláról .Elfogadja ezt a rendőr ha megmutatom neki ,vagy jól megbüntet .2011. aug. 14. 19:14
1/6 anonim válasza:
30 napig elfogadja az előző igazolást.
2/6 A kérdező kommentje:
igen csak az már lejárt júliusban .A szemét biztosító meg nem küldi az újat hiába telefonálok naponta .
2011. aug. 14. 19:36
3/6 anonim válasza:
Ha a rendőrnek "jó napja van" lehet hogy elfogadja... Ha "rossz" napja akkor bármibe belefog kötni ha akar... Lemondtam már arról hogy az ő táborukba tartozzak, én is rendőrnek születtem, de inkább tovább tanulok... =) =D
4/6 anonim válasza:
Igen. Valószínűleg ha normális rendőr akkor nem fog érte csesztetni. (Ha nagyon kíváncsi rá úgy is bekérdez a rádión hogy mi a helyzet)
Ha meg meg akar büntetni akkor tuti hogy nem ezért fog.
5/6 A kérdező kommentje:
Bízom benne hogy nem találkozom egyel sem ,mert elég hosszú útra kell mennem holnap .
2011. aug. 14. 20:26
6/6 anonim válasza:
A helyszínen nem vagy köteles igazolni a biztosítás meglétét. A rendőr nem büntethet meg akkor sem, ha semmi nincs nálad (mármint ami a biztosítást igazolná). A gyorsabb ellenőrzés érdekében tanácsos magadnál tartani, de nem kötelező! A rendőr lekéri a központi adatbázisból és kész.
A gond ott kezdődik, ha a központi adatbázisban - valami oknál fogva - nincs rögzítve a biztosítás (előfordul néha). Ilyen esetben is jó, ha nálad van az igazolás, mert akkor azt elfogadja (egyébként nem 30, hanem 60 napig). Az sms erre nem alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!