Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Akiknek drágább, neves márkás...

Akiknek drágább, neves márkás autójuk van, azok miért vezetnek kicsit keményebben?

Figyelt kérdés

Nem akarok általánosítani!

De, azt vettemm észre, ha akinek BMW, Mercedes, Auudi, meg ilyen neves, márkásabb nem átlagos autójuk van, azok elég gyorsan vezetnek, száguldoznak, ha megyek 60nal, akkor jönnek mögöttem szorosan, amíg meg nem tud előzni, és akkor elhúz. Ez nem baj, mert legalább nem tartom fel. De, van amelyik nem akar megelőzni, hanem jön mögöttem 6-7 méterre percekig, ha lassítok, Ő is, Ha gyorsítok, Ő is, de nem előz meg.

Most az ilyen autósok azért vezsnek ilyen autót, mert hogy ezzel menőzenek, vagy akinek Suzukija van, az is gyorsulgat vele, csak az nekem nem tűnik fel?

2011. dec. 8. 14:25
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Ha napi egy óra munkád lenne,nem esténként 8 után lesnél be ide okostojci)))

Nekem mondhatsz bármit,olyan hiteltelen vagy,mint a Mikulás a betlehemi jászolban.

Felesleges reagálnod,ezek után csak normális embereknek írok.Szia:)

2012. jan. 8. 19:08
 42/43 pupilla válasza:
loooooooooooooooolkérdésekre reagálsz?hát akkor ki az okostojci??? azt hiszed okosvagy és okos tanácsokat adsz buta embereknek. haggyad már magad.megjátszós.
2012. jan. 9. 18:52
 43/43 anonim válasza:

En nemreg vettem egy jobb markas kocsit, egyreszt az arrol: kb magyarorszagon 2 lehetoseg kozul szoktak valasztani akik jobb autot vesznek: vagy vesznek egy kevesbe meno markat ujabban (Opel, Suzuki stb.) vagy egy regebbit de jobb markat. Persze van kivetel.

Altalaban az emlitett markaju autokba erosebb motorokat tesznek mar alapbol is, tehat jobban megy es ezt meg azzal is kiegeszitik hogy kevesbe erzed hogy gyorsabban mesz, igy neki egy 60 docogesnek tunik, mig lehet a masiknak meg szaguldas erzeze van ilyenkor. Ez egy kicsit rajatszik arra, hogy gyorsabban menjen az autoval pl a BMW-s, mellette ott van hogy kisebb gazadasra is jobban mehlodul az az auto.

A kovetesi tavot en igyekszem mindig tartani, nem szeretek ramenni az elottem levore, mert egyreszt mi van ha hirtelen fekez egyet: nemelyikben van veszfek ami a kovetesi tavot nem betartokra komoly veszelyt jelent: ha az elotte levo hirtelen mozdulatot tesz a fekpedalra atteszi gyorsan a labat, akkor bizony max fekerovel kezdhet fekezni, a mogotte jovo ha kozvetlen mogotte van konnyen bele mehet ha nincs vm elektronika benne ami elinditja magatol a feket.

A masim dolog ha kozel megy vk a masikhoz es egrecirozza (villog ra, tolja stb) az aldozat meg kameraval ezt rogziti, akar fel is jelentheti koziti eroszakert, ami borton buntetest is vonhat maga utan.

Ha elozni akar vk es akkor kozel megy amikor megindul elozesbe az normalis.

En azt is tapasztalom hogy nem kell hozza jobb markas auto, hogy igy viselkedjenek.

2016. szept. 18. 23:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!