Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Akiknek drágább, neves márkás...

Akiknek drágább, neves márkás autójuk van, azok miért vezetnek kicsit keményebben?

Figyelt kérdés

Nem akarok általánosítani!

De, azt vettemm észre, ha akinek BMW, Mercedes, Auudi, meg ilyen neves, márkásabb nem átlagos autójuk van, azok elég gyorsan vezetnek, száguldoznak, ha megyek 60nal, akkor jönnek mögöttem szorosan, amíg meg nem tud előzni, és akkor elhúz. Ez nem baj, mert legalább nem tartom fel. De, van amelyik nem akar megelőzni, hanem jön mögöttem 6-7 méterre percekig, ha lassítok, Ő is, Ha gyorsítok, Ő is, de nem előz meg.

Most az ilyen autósok azért vezsnek ilyen autót, mert hogy ezzel menőzenek, vagy akinek Suzukija van, az is gyorsulgat vele, csak az nekem nem tűnik fel?

2011. dec. 8. 14:25
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
69%

„ha őt vagy valamely családtagját egy hasonszőrű autós elütné, akkor is ezen véleményüket hangoztatnák-e?”

Mely véleményre gondolsz?

ÉS ha egy nem hasonszőrű autós üti el, akkor milyen véleményt kéne hangoztatni?

Lakott területen belül én nem nagyon szoktam látni nagy autókat száguldozni, az inkább a boyracerek stílusa.

Városon kívül meg jobb ha nem tartózkodik gyalogos az úttesten, ellenkező esetben az összes jármű veszélyt jelent rá, nem csak a nagy, erős, gyorsak.

Ettől függetlenül én sem támogatom a felelőtlen közlekedést, semmilyen sebességtartományban, semmilyen járművel.

2011. dec. 30. 22:31
 32/43 anonim ***** válasza:
52%

"„ha őt vagy valamely családtagját egy hasonszőrű autós elütné, akkor is ezen véleményüket hangoztatnák-e?”"

Akkor nézzük, tegnap este Hungária krt, én Volvo S80 középső sáv 70-es táblánál 80-85km/h. Akik megelőztek: fiatal srác Golf Plussal, de úgy indult a pirosnál, hogy folyamatosan gurult előre. Mire zöld lett a hátsókereke is elhagyta a STOP vonalat. Ford Fiesta 1.3, volt egy Swift, meg valami 1.6os grafitszürke sedan. Az üllői úton éjjel kb szintén ennyivel mehettem , taxis Lacetti otthagyott mint a sz@rt.

Multkor két hülyegyerek kapott vérszemet a soroksári úton egy szakadt A4 1.8Tben, azt hitték a tököli gyorsulásin vannak. Akadt olyan is, hogy egy tuningcsoda Fiat Punto "küzdött" mellettem, mert neki mindenáron meg kellett előznie ( persze zene 100+ dB, jobbon a szőke plazacica..). Na ezek nagyságrendekkel veszélyesebbek, mint én , amikor egy évben kétszer megeresztem a gépet az M3-on 200zal :)

2011. dec. 31. 11:39
 33/43 anonim válasza:
80%
Nekünk bmw-nk volt de nem is szoktunk nagyon száguldozni csak ha muszály!
2011. dec. 31. 11:55
 34/43 anonim ***** válasza:
Milyen uszály? :)
2012. jan. 2. 02:46
 35/43 anonim ***** válasza:
Uszáj.
2012. jan. 3. 01:58
 36/43 anonim ***** válasza:
A muszáj az muszáj, az uszály meg uszály :) Csak a miheztartás végett :)
2012. jan. 3. 18:06
 37/43 pupilla válasza:
hát arany kukikám életedben nem lesz annyi pénzed mint nekem, és mégis kisautóm van és nem száguldozok és nem esz a sárga irígység és inkább ilyen vagyok mint egy mazdás vagy letojom milyen kocsid van és tőlem vehetsz touareget is azt is letojom de nem vagyok öntelt kukiarc aki az újját mutogatja hogy van még két fokozat de te annál inkább ,de sebaj majd az élet megtanít okoskám. és akkor is dögöljön meg aki száguldozik ennyi.
2012. jan. 5. 20:56
 38/43 anonim ***** válasza:
Aki arany kukikázik, az nem öntelt kukiarc?
2012. jan. 6. 05:13
 39/43 anonim ***** válasza:

Táguljon a pupillád az idegtől pupilla:P

Tuti nincs pénzed különben nem így reagálnál.Süt belőled az irigység.Még a pupillád is sárga.Majd ha annyi pénzed lesz mint itt sokaknak akik normálisan tudnak beszélni,nem csak fröcsögnek,akkor írj.Értelmet nem látok benned,csak mérget,szennyet,irigységet.A szíved helyén egy lavór lábvíz az agyad helyén egy kis káposztalé..Attól vagy ilyen savanyú...:P

15 éve "száguldozom" ha tehetem és biztonságos.Balesetem nem volt.Pont ezért tudok teljesen nyugodtan mosolyogni rajtad,és élvezni lelkiismeretfurdalás nélkül a luxust magam körül.A pénzt hagyjuk.Itt mindenki azt mond amit akar,így elhiszem neked hogy van.Még azt is hogy csak ülsz rajta, azért nincs autód,csak szekered:)))

Nekem úgy van autóm,házam,bármim hogy örököltem és utána nem ültem rajta hanem dolgoztam kint annyit hogy ma már csak élvezem.Te menj idegbajosan dolgozni én meg majd bemutatok a luxuskocsimból amikor szürkére fakul a sárga színed estére a fáradtságtól:P

Félre értés ne essék!Becsülöm a dolgozó embereket, ez a monológ kifejezetten pupillának szólt:)))

És nő vagyok te kukiarc:D

2012. jan. 6. 09:17
 40/43 anonim ***** válasza:
Ez a pupilla vmi életunt fillérbaszó idióta, ne foglalkozzatok vele.
2012. jan. 6. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!