Másnak is ilyen rosszul ment a rutin?
Hűűű... Én kapásból oktatóváltással kezdtem, mert a vén kujon állandóan szexuális töltetű megjegyzésekkel bombázott.
Rengeteg pótórát vettem, de a leggázabb vezetésem akkor volt, amikor új cipőt vettem és abban mentem vezetni. Halál gáz volt, ott szerencsétlenkedtem a kézifékes indulásnál. Én is lefullasztottam egy párszor a kocsit, alig tudtam elindulni. Most meg én lövök ki elsőnek, ha zöldre vált a lámpa. Belejössz, hidd el! A rutinórák pont erre valóak, azért fizetsz, hogy gyakorolj! Megismered az autót, a saját reflexeidet, egyre jobban fog menni. Minden órával ügyesebb leszel. Mindenkinek becsúszhatnak rossz napok! Sok sikert!
23:05 akkor ott valami nagy gáz lehet ha még mindig lefullad:D.
De viszont ha idegességében teszi akkor ok, előfordul mindenkivel hogy vmire nagyon berágott és nem nagyon tud odafigyelni az autóra és lefullad.
Wedd lazán a dolgokat!
Sikerülni fog! Légy optimista!
Elinduláshoz: Lassan engeded fel a kuplongot, és mikor érzed hogy kezd fogni(megmozdul éphogycsak a kocsi, vagy megváltozik a motorhang, mélyebb lesz) kicsi gázt nyomsz, és továbbra is ugyanolyan lassan engeded tovább a kuplongot.
(nem leugrasz róla, mint az eddig szerintem tetted)
Am és ha lefullad, akkor mi van azé fizetsz olyan sokat az oktatónak, hogy gyakorolhass, és megtanítson vezetni.
Ha megjegyzést tesz az oktató nyugodtan mond neki: "Jó, akkor holnaptól nem jövök!" Hidd el egyből kedvesebb lesz.
(de ezt már csak akkor mond, ha naggyon kötöszködik)
18/F egy éve van jogsim, és szerintem már apám szintjén vagyok vezetési stílusbanm (neki má vagy 30 éve van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!