Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Másnak is ilyen rosszul ment...

Másnak is ilyen rosszul ment a rutin?

Figyelt kérdés
Elösször kissebb forgalmi uton vezettem , az oktató megmutatta az elindulást megállást váltó használata ,azt gyakoroltam. Másodjára kivitt a rutin pályára ahol nagyon rosszul ment a dolog, rengetegszer lefuladtt az autó. Pedig elsö órán jól ment a dolog max csak 1-szer állt le az autó, az oktató meg is dicsért. Most nagyon eleseredtem ezek után nem tuom hogy fog menni a következő óra.
2009. máj. 14. 21:17
 1/7 anonim válasza:
Hu én annyira katasztrófa voltam,hogy ki is volt rám akadva az oktató rendesen.DE!Elsőre sikerült minden és mára egész jól vezetek.Majd meglátod egyszer csak ráérzel az autóra.Kitartás, menni fog!Ne add fel,előbb-utóbb belejösz!
2009. máj. 14. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Hűűű... Én kapásból oktatóváltással kezdtem, mert a vén kujon állandóan szexuális töltetű megjegyzésekkel bombázott.

Rengeteg pótórát vettem, de a leggázabb vezetésem akkor volt, amikor új cipőt vettem és abban mentem vezetni. Halál gáz volt, ott szerencsétlenkedtem a kézifékes indulásnál. Én is lefullasztottam egy párszor a kocsit, alig tudtam elindulni. Most meg én lövök ki elsőnek, ha zöldre vált a lámpa. Belejössz, hidd el! A rutinórák pont erre valóak, azért fizetsz, hogy gyakorolj! Megismered az autót, a saját reflexeidet, egyre jobban fog menni. Minden órával ügyesebb leszel. Mindenkinek becsúszhatnak rossz napok! Sok sikert!

2009. máj. 14. 21:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat .Remélem legközelebb vagyis holnap jobban fogg menni. Talán egy kicsit az is zavart hogy csak én vezettem , egy csomóan meg a pálya szélén nézelődtek ,cigiztek. Mintha nekik nemis lenne oktatójuk. Na mindegy.
2009. máj. 14. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
én fiú létemre 19évesen, 4év motorral, 1év kevés kocsikázással, autós családdal a hátam mögött lefulladtam még a vizsgán is. Mondok jobbat, rokonom hivatásos sofőr, ő is lefullad a mai napig is...
2009. máj. 14. 23:05
 5/7 anonim ***** válasza:

23:05 akkor ott valami nagy gáz lehet ha még mindig lefullad:D.

De viszont ha idegességében teszi akkor ok, előfordul mindenkivel hogy vmire nagyon berágott és nem nagyon tud odafigyelni az autóra és lefullad.

2009. máj. 15. 12:50
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Wedd lazán a dolgokat!

Sikerülni fog! Légy optimista!

Elinduláshoz: Lassan engeded fel a kuplongot, és mikor érzed hogy kezd fogni(megmozdul éphogycsak a kocsi, vagy megváltozik a motorhang, mélyebb lesz) kicsi gázt nyomsz, és továbbra is ugyanolyan lassan engeded tovább a kuplongot.

(nem leugrasz róla, mint az eddig szerintem tetted)

Am és ha lefullad, akkor mi van azé fizetsz olyan sokat az oktatónak, hogy gyakorolhass, és megtanítson vezetni.

Ha megjegyzést tesz az oktató nyugodtan mond neki: "Jó, akkor holnaptól nem jövök!" Hidd el egyből kedvesebb lesz.

(de ezt már csak akkor mond, ha naggyon kötöszködik)

18/F egy éve van jogsim, és szerintem már apám szintjén vagyok vezetési stílusbanm (neki má vagy 30 éve van)

2009. máj. 15. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is pont így voltam! Előszőr minden okésan ment, aztán a második alkalommal semmi sem sikerült! Nyugi, majd belejössz! Én már csak nevetek azokon a dolgokon, hamarosan te is fogsz! ;)
2010. aug. 18. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!