Avent kézi mellszívó másnak is szürcsög használat közben, vagy rosszul raktam valamit össze?
Figyelt kérdés
Nem is érzem, hogy hu de jól szívna. Van még egy Medela mini electric-em, de ki akartam próbálni a kézi Avent-et, mert azt hittem, a Medelánál erősebb lesz a vákum. Megvettem, beruháztam rá :/ , erre fele annyira se szív szerintem mint az elektromos Medela.
Lehet, hogy valamit nem jól csinálok?
2011. jún. 1. 22:57
1/4 anonim válasza:
Rosszul tetted rá a szilikont, bemegy mellette a levegő, és nem tud vákumot csinálni.
2/4 A kérdező kommentje:
A masszírozós szilikont mondod ugye? Akkor azt lehet, hogy tényleg rosszul tettem rá, mert a tej is befolyt alá. csodálkoztam is, hogy milyen gagyi, hogy nem tapad oda rendesen... de akkor hogyan kellene rátenni, hogy jól tapadjon?
2011. jún. 1. 23:10
3/4 anonim válasza:
Hát most jól el van már nekem rakva, rég használtam, de annak a kerek szilikonnak van valami pereme, amivel a műanyagra támaszkodik. Nézd meg körben, hogy passzol-e, meg felül belül is van valami szilikon, azt is illeszd oda rendesen.
4/4 anonim válasza:
Nekem is mindig befolyt a szilikon alá a tej, pedig jól volt felrakva. Nem is lehet rosszul felrakni. Egyébként én teljesen meg voltam ezzel a mellszívóval elégedve, nekem elég jól bevált, és könnyen is tudtam vele fejni, pedig nem volt ám hú de sok tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!