Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rosszul létek, hányinger -...

Rosszul létek, hányinger - volt másnak is ilyen? Az első 3 hónapban szinte egyáltalán nem tapasztaltam, most az utóbbi hetekben viszont mindennap küzdök vele, hogy kevesebbszer hol többször egy nap. Most 16 hetes vagyok. Ez most már végig így lesz?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 09:12
 1/3 A kérdező kommentje:
most már a 18. hétben vagyok - némileg ritkultak a hányingerek, de még mindig előfordul. :(
2011. máj. 21. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem félidősen jött vissza a hányinger-émelygés,az első 3 hónapban pedig remekül éreztem magam.Nem marad ez így végig,max néha néha visszatér.
2011. máj. 21. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ez mindenkinél másképp történik, én pl az első 4 hónapot végighánytam, és nagyon égett a gyomrom, utána meg semmi rosszullétem nem volt a terhességem végéig, viszont van ismerősöm, aki az egész terhességét fejjel a wc-ben töltötte, és még a szülőszobában is hányt....
2011. máj. 21. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!