Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak se vált be a borostyán...

Anniebianca kérdése:

Másnak se vált be a borostyán nyaklánc, vagy én csinálok vmit rosszul?

Figyelt kérdés
8 hónapos kisfiam a 6.fogát növeszti, kb 1 hónapja kapta meg a láncot,ami mindig a nyakában van. Mivel a fogzás megkezdésekor megkapta,nem tudom, durvábbak lennének e az éjszakák,ha nem lenne rajta. Átlagban jókedvűen telnek a napjai, amikor viszont töri át a kis ínyét a fog,akkor éjszakázhatunk rendesen és nurofenre is szükség van,ez kb 2-3 nap egy fognál, olyankor kb 2x 1-1,5 órát van fent.Arra is gondoltam, nem e rosszul használjuk?Befolyásolja a hatását pl a testápoló,naptej,vagy a baby luuf,amikor meg van fázva? Lehet az is a baj,hogy csak a héten mostam át és tettem ki a napra?ezt milyen gyakran kellene?
2011. máj. 31. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom mennyire hat a nyaklánc, de azt elmondhatom, hogy a kislányom 10 hetes kora óta hordja. Amikor megkapta, akkor abbamaradt a hasfájása. Az első fogacskájával szenvedtünk egy hónapot, de az is csak annyit jelentett, hogy éjszaka újra elkezdett egyszer enni, de utána azonnal vissza is aludt. A legutóbbi fogacskát már csak a hasmenés jelezte. Eddig 8 foga jött ki. Egy-két fogánál előtte egy-két nap nyűgösséget vettünk észre. A borostyán szerintem úgy hat, mint a homeopátia. Alkat kérdése, hogy melyik milyen tünetre jó. Én soha nem tette ki feltölteni a láncot. Mindig a gyerekkel fürdik és annyi :D. Vannak a láncnak ellenzői és támogatói, én nem mondom, hogy ettől lennénk szerencsések, de nem venném már le róla. Szerintem semmit nem csinálsz rosszul, egyszerűen a te gyereked így reagál.
2011. máj. 31. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Bocsi az off-ért.

Mi mindig levesszük fürdésnél neki, mert az volt írva a papirjára, hogy lehetőleg víz ne érje. Most akkor kell vízben is lennie, meg napon is kell "tölteni" ?? Amúgy szerintem segt neki, bár nem tudom milyen lenne nélküle, mert már 2hónapos kora óta rajta van, azóta a 13.fognál tartunk, 16hónapos, de eddig nem volt a fogzással baja, se láz, se fájdalom, csak sok-sok nyál. :-)

2011. máj. 31. 16:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor ti mázlisták vagytok!:) Képzeljétek pont tegnap délután megtört a kapcsa a láncnak, így bevittük kicseréltetni, kapott egy újat. Közben meg most töri át az ínyét a 6. fog, egész éjszaka félóránként ébresztett minket, hajnali 4kor már baromira vártam a reggelt, így is csak fél 6ig aludt, én meg zombi vagyok. asszem elmondhatom ezek után, hogy nekünk nemigen vált be a lánc, bár arra is gondoltam az új lánc hatása.Én nem vagyok ellenzője,és nem tartom balesetveszélyesnek se, csak kezdem elveszteni benne a hitem.:(
2011. jún. 1. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!