Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek használ valami a...

Szerintetek használ valami a borostyán nyaklánc?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 12:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem kell lepontozni de kb. annyit mint a törött ujjon a ragtapasz.

Kell egy nagy adag hit is hozzá hogy attól nem fáj neki.

2010. dec. 21. 12:47
 2/14 anonim ***** válasza:

Az én fiam nem hord borostyán nyakláncot és meg egy pillanatig nem volt nyűgös mikor a foga jött. Szerintem lánccal ugyanez lenne, max. zavarná a nyakában.

Nekem egyébként nem szimpatikus és nem értem mitől funkcionálna, bár hiszek a homeopátiában és a természetgyógyászatban.

2010. dec. 21. 12:50
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia!

A kisfiamnak is van és nemtudom,hogy mennyire használ vagy nem bár a fogzás nem viselte meg és 16 foga van kint!

Napközben van csak rajta éjszaka leveszem neki de nekem napközben is ugyan olyan kis rosszaság ugyhogy nemtudom :)!

De nem bántam meg hogy vettünk neki legalább van egy szép nyaklánca :D

2010. dec. 21. 13:11
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez gyerekfüggő és nem nyakláncfüggő. Az én fiamnak soha nem volt a nyakában (és nem is lesz), az első fogai szinte egyszerre jöttek (3fog napokon belül) és egy nyikkanása nem volt, ugyanúgy aludt éjjel, kicsit kevesebbet evett, de ennyi.

Környezetebben több babának is van, van akinek szintén tünetmentesen jönnek a fogai, de van olyan is (és ezek vannak többségben), akik bizony eléggé megszenvednek a fogacskákkal.

Én hiszek ugyan a homeoban, de nem hinném, hogy egy baba mondjuk hinne benne és azért használna neki... :) Egyébként meg szerintem balesetveszélyes is a nyaklánc egy ekkorka gyereknél, én főként ezért is nem tenném a nyakába.

2010. dec. 21. 13:12
 5/14 anonim ***** válasza:

nálunk használt.

nagyfiam három éves lesz nemsokára két hós kora óta rajta van- szereti is nagyon.

kicsi fél éves, szintén két hós kora óta éjjel-nappal rajta van.

Én úgy tudom, ha már minimum három foga kinnvan- akkor már felesleges ráadni.

Nálunk bevált!

2010. dec. 21. 14:02
 6/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is bevált, és egyáltalán nem balesetveszélyes!
2010. dec. 21. 14:22
 7/14 anonim ***** válasza:

Én pont most vettem a fiamnak ma van rajta első nap:)

Én hiszek benne és remélem segít is,mert a 8 kis fogacskát ami már kinnt van nagyon megszenvedtük!A rágó fogak jönnek lassan ami állítólag a legdurvább ezért döntöttem a nyaklánc mellett hátha segít!Jobb mintha állandóan fájdalom csillapítót tömnék bele!Szóval tapasztalatom még nincs de reménykedem a hatásában:)

2010. dec. 21. 14:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Védőnénim azt modnta, hogy szerinte nem használ, a kicsi nyakában lógó lánc még veszélyes is tud lenni. Nekem második baba, az első már kiskamasz, nála még nem is volt divat ez a dolog, mégsem volt semmi baj a fogzással, a kissebbiknél sem. Szerintem nem ezen múlik a dolog, de aki hisz benne, és nem aggódik, hogy a lánc bajd okozhat, használja nyugodtan. Lehet, hogy ha nagyon szenvedne a babám, én is kipróbálnék minden praktikát. Hátha:)
2010. dec. 21. 14:49
 9/14 A kérdező kommentje:
Kislányomnak is van, de elégé megkínlódik a fogacskákkal, most jön a harmadik és negyedik :( Szerintem is csak egy nagy divathobort, de legalább jól áll neki, dísznek jó :)
2010. dec. 21. 15:31
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Mégis mit segítene? Ez egy nyaklánc! Mi köze lenne a fogakhoz? Veszélyes ráadásul. nem tudom , hogy lehet ennyi buta ember....
2010. dec. 21. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!