Mi a véleményetek, tapasztalatotok a borostyán nyaklánc, karkötőről babáknak?
Figyelt kérdés
Használ? Valami ilyen van más is, ami mondjuk nem borostyán. Nyugtalanul alszik kisbabám, igazából azért érdekelne.2011. ápr. 19. 10:21
1/6 anonim válasza:
Mindkét gyerekemnél próbálkoztunk vele, igazából egyiknél sem tapasztaltam semmiféle változást/javulást. Sajna nekünk nem jött be :(
(viszont jól állt nekik...)
2/6 anonim válasza:
Amikor megvettem, azt hittem használt, jobban aludt a babám, nem szenvedett annyira a fogzással. Az éjszakai 10 -12 kelés lecsökkent 2-re, amikor is cicizik. De nem tudom, hogy nyaklánc nélkül is megváltozott volna e a helyzet. Mindenesetre ott a nyakában, ha nem is használ, akkor is jól áll neki:)
Veszíteni valód nincs, szerintem próbáld ki.
3/6 anonim válasza:
nekünk anno mikor megvettük használt vmit, mert javult az éjjeli kelések száma... de viszont most jönnek a fogai, és egész éjjel ordít szegénykém a karjaimban, így már nem igazán látom a javulást, illetve a hatékonyságát :(
4/6 A kérdező kommentje:
Tehát nem használ igazából, úgy látom, azért köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 19. 11:23
5/6 anonim válasza:
Nálunk sem nagyon jött be, de cukin néz ki:)
6/6 anonim válasza:
Lányom nagyon jól viselte a fogzást, de hogy a lánc miatt vagy csak ilyen alkat, azt nem tudom! Én kentem is Neki Dologéllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!