Kerékpárosok, ti normálisak vagytok?
Már elnézést, és tényleg tisztelet a kivételnek, de...
Miért hisztiket azt, hogy a zebra, a járdának a folytatása???
Attól, hogy elsőbbségük van még igen, szét kell nézni nekik is.
Erre fel teker rá a zebrára, mintha egyenesen arányos lenne a járda folytatásával.
Ma is már majdnem ráhajtok a zebrára, erre a semmiből előszáguld a kis kerékpárjával, vagy a tornádójával 'gecsézik' és homlok egyenest megy neki az autómnak, komolyan mondom eszméletlen.
Én az tuti is, hogy a kerékpárosoknak is megszabnék valami minimális kresz tanfolyamot, gőzük nincs a szabályokról...és akkor még neki áll feljebb.
Na meg mikor kivágódnak az utcából szét sem nézve gyerekkel a háta mögött. Nem normálisak:S
Ismétlem, tisztelet a kivételnek, de ma háromszor történt velem hasonló, és már marhára elegem van.
23N
Ott van egy kép lejjebb. Nem a legjobb, de vmennyire lehet látni. Ott az út,vele párhuzamosan a kerékpárút. Ha át akarsz menni a a másik oldalra, a gyalogosjárdán lehet csak. Nincs semmilyen sárga felfestés, nincs rávezetve az útra. 70-os, remélem, így már érthető, nem vagyk rád mérges, csak ne értem, hogy ha tyúkeszed van, miért akarsz megmondóembereset játszani.
" Hát bicikliutat sosem vezetnek át szebrán. Mindig van a zebra mellett egy vastag szaggatott sárga vonal. Na ott van átvezetve és nem a zebrán. Idióták."
Értem, tehát neked nem csak az anyád űzi a legősibb mesterséget, hanem még te sem jártál utcán. Akkor jó. Ugyanis nagyon az a helyzet, hogy nem vezetnek külön bicikli utat az úton keresztben, másrészt meg ha vezetnének is, akkor az nem zebrának számít, tehát az autónak van elsőbbsége.
Elnézést,hogy bekapcsolódok a vitába..A bicajosokhoz lenne egy kérdésem.
Miért jó az,hogy megelőzitek mindig a buszt?Én buszt vezetek,megelőzöm nagy nehezen,beállok a megállóba.Eközben visszaelőz a puhatestű,mert annyira siet.De hova,amikor fél perc múlva újra utólérem,és megint kezdhetem előről.Csak lassan mehetek mögötte,mert a busznak kell egy kevés hely,hogy előzzek,a lassú haladással viszont az utasokat tartja fel.Nem igaz,hogy 10 másodpercet nem bír várni,és nem érne utol a következő megállóig.Nekem ez egy kicsit magas.Valami olyasmi választ szeretnék,amire azt mondom,rendben van,előzz meg!
@20:31
Én kivárom, míg kiáll előlem a busz a megállóba, aztán elmegyek mellette. És utána nem valószínű, hogy utolérne, mert csak akkor megyek 35-40 alatt, ha dugó van, akkor meg a busz is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!