Meddig tart a zaklatás sorozat amit a kerékpárosok ellen követnek el?
Egy hét múlva vége lesz.
Ha az én véleményem kérdezné valaki: SAJNOS VÉGE LESZ.
Kedves kérdező: Az jobb, amikor az autósokra vadásznak a traffipax-al(persze kizárólak a kis köbcentis öreg autókra, akik 50 helyett 60-al mennek, de a 100-al dörgölő fekete audis nem is érdekli őket...), meg a lejárt elsősegélycsomag a halálos bűn?!
Ez semmi másról nem szól, csak arról, hogy kell a lóvé a rendőrségnek, meg állambácsinak.
Mióta zaklatás az, ha megállítanak és igazoltatnak? Hozzátartozik a közbiztonság fenntartásához. Amerikában még a falnak is állítanak és megmotoznak aztán egy rossz szót szólsz már be is vittek.
Remélem egyszer eléd kanyarodik egy részeg biciklis.
A zaklatássorozat el sem kezdődött. Szó sincs semmiféle zaklatásról, csak az eddig némiképp "törvényen kívüli" kerékpárosokat is ellenőrzik a rendőrök. Tudom, kényelmetlen, hogy innentől kezdve muszáj kivilágítani a járművet, nem szabad részegen ráülni és legalább nagyjából be kell tartani a KRESZ szabályait, de higgyétek el, a többi járműnél is így működik a dolog. Csak eddig a kerékpárosokat senki nem húzta elő, mert rendkívül rosszul jövedelmez az ellenőrzésük. Rendszám nincs rajtuk, tehát nem lehet a Focusban aludva, az objektív felelősséget alkalmazva traffipaxszal vadászni rájuk. A kiszabott büntetést sem biztos, hogy befizetik és lehet, hogy végrehajtani sem sikerül: az autósnál ha mást nem, legalább a járművet le tudják foglalni, de egy kerékpárosnál ez nem olyan könnyű.
Félreértés ne essék, nekem nem ellenségeim a kerékpárosok. Néha én is ráülök a kétkerekűre, mikor az bizonyul a legcélszerűbbnek. Csak abból van elegem, hogy a kerékpárosok nagy része magasról fütyül a közlekedés szabályaira és ha valaki megpróbálja betartatni velük, azonnal megsértődnek és lekezelő, kioktató módon állnak hozzá, magyarázva, hogy ők mennyit tesznek a környezetvédelemért, illetve alig tudnak megélni valamiből, hagyják őket békén. Holott ezeknek semmi köze ahhoz, hogy a közúton bizonyos szabályokat akkor is be kell tartani, ha azok kicsit kényelmetlenek (mondjuk bizonyos időközönként elemet kell venni a lámpába).
Csak annak van félnivalója akinek vaj van a fején.
Aki szabályos és korrekt, nem kell semmitől sem tartania.
Végül még arra is kell jogsi egyszer.
Meglássátok valami úton -modon csináltatnak valamit a bicisekkel,persze pénzért,csak éppen a parlamentbe találja ki valami agyafúrt honatya,mindjárt szavazás alá teszik.És akkor.......?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!