Kerékpárosok, ti normálisak vagytok?
Már elnézést, és tényleg tisztelet a kivételnek, de...
Miért hisztiket azt, hogy a zebra, a járdának a folytatása???
Attól, hogy elsőbbségük van még igen, szét kell nézni nekik is.
Erre fel teker rá a zebrára, mintha egyenesen arányos lenne a járda folytatásával.
Ma is már majdnem ráhajtok a zebrára, erre a semmiből előszáguld a kis kerékpárjával, vagy a tornádójával 'gecsézik' és homlok egyenest megy neki az autómnak, komolyan mondom eszméletlen.
Én az tuti is, hogy a kerékpárosoknak is megszabnék valami minimális kresz tanfolyamot, gőzük nincs a szabályokról...és akkor még neki áll feljebb.
Na meg mikor kivágódnak az utcából szét sem nézve gyerekkel a háta mögött. Nem normálisak:S
Ismétlem, tisztelet a kivételnek, de ma háromszor történt velem hasonló, és már marhára elegem van.
23N
én mindig megállok, és átengedem a gyalogosokat, nem vagyok az a nemnormális állat módjára közlekedő sofőr, jobban féltem én annál az életemet, és természetesen másokét is.
És igen természetesen, vannak idióta autósok is, nem is kevés ezt aláírom.
Kedves autós!
Próbálj meg úgy 10 km-t tekerni, hogy közben 2 millió zebra van és mindenhol le kéne szállni és átvinni a biciklit. Szerintem attól senkinek semmi baja nem lesz, ha a zebra legszélén 10-el végiggurulok!
"A kérdező kommentje:
és a zebrás dolog a gyalogosoknak is szól..."
Mi van? :) Az oké, hogy idegesít, ha valaki átteker a zebrán, az tilos is. De gyalogosnál mindig meg kell állnod, ha ott áll a zebránál, és át akar menni.
nem mentem gyorsan, csak a város egyik részén olyan sövény van a zebra mellett...amit igazából nem is értek, hogy hogy nem b@szták még ki onnan, életveszélyes.
Tudod mennyivel mentem át a zebrán? 30al, ez meg megjelent le sem lassítva. Még, ha nem is nagy a sebesség, és fellököm akkor is nekem szidná a .... anyámat, hisz még ő pofázott, mikor ráfeküdtem a dudára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!