Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Fog történni valami, ha nem...

Fog történni valami, ha nem köszönöm meg, hogy beengedtek?

Figyelt kérdés

Amikor sávot vált valaki, és beengednek, vagyis, nem mennek gyorsan, lassítanak, akkor sok ember elakad jelzővel köszöni meg.

Ha nem csinálom, fog történni valami?

Kiszállnak pirosnál, és megvernek?

2011. szept. 27. 17:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
suzuki swift? xD abban van úgy... nekem is volt kanyarban a legjobb megköszönni xD
2011. szept. 30. 14:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Honda nem Suzuki ,japán ökörség dehát nem köszöngetésre tervezték azt a gombot eredetileg,elakadni meg japán kocsi nem szokott :D
2011. szept. 30. 14:41
 13/17 anonim ***** válasza:
nah igen 2 évig nyúztam(14 éves volt) csak akkor állt le ha azt akartam :D most egy 20 éves autóm van és mivel nagykorú ezért maga dönt arról hogy megáll-e nem csak én xD
2011. szept. 30. 14:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Gondolom, hogy Suzukis lehetsz...
2011. szept. 30. 19:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Csak nyugottan ne köszönd meg ha beengednek.

Többet se fognak beengedni. Amúgy meg nem biztos hogy megvernek én speciál csak megtollak vagy átköpök a kocsidba. De nem biztos hogy veszem a fáradságot hogy kiszálljak. :P :P :P

Hogy lehet ilyen baromságot kérdezni?? Ha kinyitják az ajtót előtted azt se szoktad megköszönni?

2011. okt. 1. 12:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Attól hogy nem köszöni meg ,más be fogja engedni mert előre nem ismeri ,hogy ő az aki nem szokott köszöngetni.Ez csak utólag derül ki,de ezen kár idegeskedni
2011. okt. 1. 13:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Engem marhara idegesit a veszvillogas, folyton azt hiszem hogy hirtelen ra akar fekezni. Veszvillogni akkor szokas ha dugo van mondjuk autopalyan v autouton es te vagy a sor vegen, hogy mar messzirol lehessen latni hogy all a sor es le kell lassitani nullara.

Nem kell koszongetni, ha felajanljak a lehetoseget elj vele, ha nem akkor meg nem. Kezzel inteni lehet, az belefer.

2011. okt. 1. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!