Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Egyik nap egy bevásárlóközpont...

Egyik nap egy bevásárlóközpont parkolójában parkoltam! . Kaptam egy "tiltott helyen parkol ezért felelentem " cédulát Mi a teendő? Mi fog történni? és mennyi idő múlva? Kb mennyit kell fizetni? Tapasztalatokat várok.

Figyelt kérdés
Nem álltam mozgássérült jelen!
2011. jan. 30. 17:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem. Bevásárlóközpont parkolójában hol voltál te tiltott helyen? és ki írta a cetlit?
2011. jan. 30. 18:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Milyen cetli volt? Firkált, vagy rendes nyomtatvány? Lehet, hogy csak valami jóakaród meg akart tréfálni.
2011. jan. 30. 18:02
 3/11 anonim ***** válasza:

A bevásárlóközpontok parkolói nem tiltott helyek!!!

A közterületfenntartók egy jellegzetes kis "csomagot" hagynak a tiltott helyen parkolók autóin, ebben csekk és mindenféle információ (telefonszám, stb) megtalálható, nem csak egy figyelmeztető mondat!

Ha a cédulán sem telefonszám, sem aláírás, sem semmi más információ nem szerepelt, akkor nyugodtan dobd el, valaki csak szórakozott veled.

2011. jan. 30. 18:04
 4/11 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem. ez rendőrségi papír volt.

volt egy félig látható tábla amit kimenetelkor láttam meg, hogy áruszállítás és mozgássérült csak. de felfestve semmi sem volt. csak egy az egy tábla.

2011. jan. 30. 18:06
 5/11 anonim ***** válasza:
A táblát le kellett volna fényképezned, vagy valami, mert ha valóban nem volt jól látható a tábla, akkor lehetett volna kérvényezni a bünti elengedését. Nem csak nekik lehet igazuk.
2011. jan. 30. 18:11
 6/11 A kérdező kommentje:

Az utolsó íroknak írnám:

táblával jelezve volt,hogy árurakodás és mozgássérültek állhatnak oda.ez a tábla viszont félig takarva volt,amit le is fényképeztem utólag. a cetlin pecsét is volt rajta,csak kicsit mosódott volt. elérhetőség nem,sem csekk.és nem volt felfestve mozgássérült jel ahová én áltam.

2011. jan. 30. 18:13
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha csekk sem volt, akkor mi volt? Rendőrségi papír, amire rá volt írva, hogy feljelentést tettek? És mi igazolta, hogy a rendőrségé a papír?

Szerintem valaki szórakozott.

2011. jan. 30. 18:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg fogsz kapni egy levelet, hogy ez miatt megindítják az eljárást. Ott rajta lesz, ki, hol, mikor? Lehet fellebezni. Egy ismerősömet ugyanígy akartak megbüntetni, amikor azt állították, a 10 m-es tábla után beljebb állt. Fellebbezett és ejtették az egészet.
2011. jan. 30. 18:23
 9/11 anonim válasza:

Én az Auchan parkolójában kaptam ilyet, megállni és várakozni tilos tábla van rejte színessel, és kicsit kisebb, mint egy A/5-ös méretű papír. Nem közterületfenntartós, hanem rendőrségi, és nekem is annyi volt rajta, hogy tiltott helyen parkol ezért feljelentettem. Sajnos, tényleg rossz helyen álltam, szánom bánom. Azóta is várom a büntetést. Kicsivel több, mint 2 éve...

Mellesleg az én családomban is van tolókocsis, de az életben én annyi mozgássérültet még nem láttam a boltban egyszerre, hogy minden egyes sor elején az első 3-4 hely nekik legyen lefoglalva. Non-sense. Egy egyedülálló fiatal nő meg kutyagoljon csak hátra a végtelen fenébe a sötétben, ahol, ha nem adom oda a bevásárlókocsit "szegény szerencsétlen" kéregetőnek, hogy visszatolhassa, akkor a "rák egye a nyakad" és hasonlókat kapok...

Én miért is nem állhatok meg a bejárathoz közel?

2011. jan. 30. 18:26
 10/11 A kérdező kommentje:
a mellettem lévő autón is volt egy ugyan olyan. kis cetli. valami hiatalos pecsét volt rajta. az autóm dolgai voltak még rajta. meg hogy feljelentem. és telefonáltunk pár helyre és azt mondták sokan hogy az a cetli rendőr osztogatja,és fényképez mellé
2011. jan. 30. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!