Egyik nap egy bevásárlóközpont parkolójában parkoltam! . Kaptam egy "tiltott helyen parkol ezért felelentem " cédulát Mi a teendő? Mi fog történni? és mennyi idő múlva? Kb mennyit kell fizetni? Tapasztalatokat várok.
A bevásárlóközpontok parkolói nem tiltott helyek!!!
A közterületfenntartók egy jellegzetes kis "csomagot" hagynak a tiltott helyen parkolók autóin, ebben csekk és mindenféle információ (telefonszám, stb) megtalálható, nem csak egy figyelmeztető mondat!
Ha a cédulán sem telefonszám, sem aláírás, sem semmi más információ nem szerepelt, akkor nyugodtan dobd el, valaki csak szórakozott veled.
Biztos hogy nem. ez rendőrségi papír volt.
volt egy félig látható tábla amit kimenetelkor láttam meg, hogy áruszállítás és mozgássérült csak. de felfestve semmi sem volt. csak egy az egy tábla.
Az utolsó íroknak írnám:
táblával jelezve volt,hogy árurakodás és mozgássérültek állhatnak oda.ez a tábla viszont félig takarva volt,amit le is fényképeztem utólag. a cetlin pecsét is volt rajta,csak kicsit mosódott volt. elérhetőség nem,sem csekk.és nem volt felfestve mozgássérült jel ahová én áltam.
Ha csekk sem volt, akkor mi volt? Rendőrségi papír, amire rá volt írva, hogy feljelentést tettek? És mi igazolta, hogy a rendőrségé a papír?
Szerintem valaki szórakozott.
Én az Auchan parkolójában kaptam ilyet, megállni és várakozni tilos tábla van rejte színessel, és kicsit kisebb, mint egy A/5-ös méretű papír. Nem közterületfenntartós, hanem rendőrségi, és nekem is annyi volt rajta, hogy tiltott helyen parkol ezért feljelentettem. Sajnos, tényleg rossz helyen álltam, szánom bánom. Azóta is várom a büntetést. Kicsivel több, mint 2 éve...
Mellesleg az én családomban is van tolókocsis, de az életben én annyi mozgássérültet még nem láttam a boltban egyszerre, hogy minden egyes sor elején az első 3-4 hely nekik legyen lefoglalva. Non-sense. Egy egyedülálló fiatal nő meg kutyagoljon csak hátra a végtelen fenébe a sötétben, ahol, ha nem adom oda a bevásárlókocsit "szegény szerencsétlen" kéregetőnek, hogy visszatolhassa, akkor a "rák egye a nyakad" és hasonlókat kapok...
Én miért is nem állhatok meg a bejárathoz közel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!