Kinek mi a véleménye? én vagyok a hibás?
B@szhatod a szakértőt. Ennél nekem egy sokkal triviálisabb (másik fél részéről szándékos - betétlapért ) koccanásom volt.
Az volt a rendőrségi előadó végszava, hogy az bizonyíthatatlan, hogy a másik fél mennyivel ment, az egyértelmű, hogy nekem elsőbbséget kell(ett volna) adnom.
A másik természetesen azt vallotta, hogy "kivágtam" elé. Én ugye mondtam, hogy álltam az út szélén (én parkoltam az út szélén, de a helyzet ugyan az).
Egy szó, mint száz, mivel nem bizonyítható, hogy a másik a hibás így én vagyok. És pont. Itt is ez lesz a helyzet .Majd hülye lesz azt vallani a másik, hogy nem tudta kikerülni. Majd ő is azt mondja, hogy kitolatott elé hirtelen és ezzel már vége is.
Álljunk meg egy szóra:
Egy éppen csak csorgó és egy 20 helyett 40el menő autóról beszélünk. Ne akarjátok már beadni nekem azt, hogy egy baleseti szakértő a sérülésekből nem tudja megállapítani a 20km/h-s seb. különbséget mert nem hiszem el....
Természetesen HA AKARNÁK megtudnák. De eszük ágában sincs ilyet tenni a rendőrségen. Elsőbbségadás elmulasztása? Igen? PUFF PECSÉT, ügy lezárva.
Ha nem tetszik 5.000 forintért adhatsz be fellebbezést (igen, neked kell fizetned), fogadhatsz fel saját költségen szakértőt (igen, ezt is neked kell fizetned) aki megállapít valamit. Persze ha a másik fél nem ad hozzáférést az autójához vagy már megjavíttatta akkor így jártál.
Ezek mind bukott ügyek sajnos.
Köszönöm szépen a gyors válaszokat,
annyit megcsináltam még az elején hogy mig kiértek mindent lefényképeztem a telesonommal . remélem meg tudják álapitani hogy menyivel jött belém elég nagy horpi van a csomagtatómon és a lámpám is kitört. a vak is látná hogy erös konnanásrol van szó 20km/h nál nem történne ilyen hisz akkora sebeségnél meg tudott volna álni , nagyon messze volt az auto mikor kijártam a parkolobol ha 20 al jött volna akkor megtudott volna álni de addigra mig ideér már régen bekapcsolodtam volna a forgalomba.
majd megirom a végkimenetelt az ügynek üdv
Bud Spancer után szabadon: "Orral parkolni? már ezért is golyót érdemelnétek..." Egyértelműen te vagy a hibás. El kellett volna ismerni, mert a rendőrségi eljárás után még egy jó pár tízezrest tartalmazó csekket is fogsz kapni...
Jól is néznénk ki, ha minden parkolóból kitolatónak megállnának akiknek elsőbbsége van... Farral kell beállni és akkor látni fogod kiálláskor ki, merről jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!