Segítgég! Forgalmi vizsgám lesz holnap, azaz szeptember
elsején reggel nyolckor B kat. -ból. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1. Nagyon félek már most, aludni sem tudtam, kezem-lábam remeg. 2. Tetézi a dolgot, hogy ebben az időpontban a tanévkezdés miatt hatalmas lesz a forgalom.
Tudtok adni valami tanácsot, hogy hogyan maradjak nyugodt, vagy hogy mire kell nagyon figyelni? Köszi szépen. L
Nem gáz, egyszer kötelező megbukni, aki egyszer sem bukik meg az gyanús.
2011. szept. 2. 20:09
12/16 anonim válasza:
kedves utolsó miért lenne gyanus aki egyszer sem bukik meg?
én is mindenből átmentem elsőre, és még tudok pár példát aki elsőre átment, igaz olyan is van aki bukott de azok is csak forgalmin, talán csak 1 embert ismerek aki kreszen hasalt el
2011. szept. 2. 20:25
13/16 anonim válasza:
Én harmadikra mentem át KRESZ-en, rutin és városi elsőre. Egyébként is gyakorlatiasabb vagyok. :P
Kedves kérdező, ne aggódj, több is veszett Mohácsnál. Persze lehetne a pótdíjat másra is költeni, de ilyen megesik. Egy haverom pl. megállt a zebránál és várta a gyalogost. A gyalogos erre visszalépett és elkezdett integetni hogy menjen csak a T-s kocsival. Ő integetett vissza hogy nem megy, induljon a gyalogos. A gyalogos megint integetett, pár másodperc feszült várakozás és egyszerre indultak el. Bukta ott helyben, szerencsétlen srác azóta sem vizsgázott le.
2011. szept. 2. 22:23
14/16 anonim válasza:
Kedves kérdező! Tényleg ne keseredj el, bár nekem az elméletim és a forgalmim elsőre sikerült. Rutinból egyszer buktam. Az hogy a forgalmim elsőre sikerült az csak annak köszönhető, hogy én a pénzemet nem pótdíjakra, hanem rengeteg plusz órára fizettem be. Szerintem én 2x3x több órát vezettem mint egy átlag ember. Azt mondtam kerül, amibe kerül addig nem megyek forgalmi vizsgára, amíg úgy nem érzem, hogy felkészült vagyok. Ha nem vettem volna ennyi plusz órát, valószínű nem egyszer, nem kétszer buktattak volna meg. Anyukámat ha jól emlékszem negyedszerre engedték át. Szóval fel a fejjel :)
2011. szept. 2. 23:04
15/16 anonim válasza:
Előző vagyok. Ja és miután megbuktattak rutinból, oktatót váltottam, mert szörnyen idegesítő ember volt. Utána átmentem ahhoz, akihez eredetileg is szerettem volna. Na hát én ilyen türelmes emberrel ritkán találkozom. Neki köszönhetem, hogy elsőre sikerült a forgalmim, mert nagyon megtanított. Biztos vagyok benne, ha ő tanította volna a rutint, akkor abból is átmentem volna elsőre. Az első oktatóm alapvető dolgokat nem mondott el, de viszont iszonyúan idegbeteg volt, volt, hogy azzal idegesített, hogy a fülembe súgta, hogy ha vezetek a halál, mindig a nyomomba jár. Miután megbuktam rutinból ott hagytam mint eb a szaharát :)Szóval ezt Te is megteheted, hogy váltasz valaki másra, akiben jobban megbízol stb.:)
2011. szept. 2. 23:11
16/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :) utolsó: nekem az oktatómmal nincs semmi bajom, ő tényleg rendes, türelmes, soha nem kiabál, stb. csak a vizsgabiztos nem volt valami jóindulatú. amúgy a te 1. oktatódnál nagyon durva lehetett, az a 'halálos' sztori, pff...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!