Fék légtelenítése, de hogyan?
vidd el szervízbe inkább. ha ezt megkérdezed, hozzá se nyúlj a fékhez, csak a pedált nyomkodd, mikor meg akarsz állni.
mondhatnám, hogy ketten kellenek hozzá, egy nyomja a pedált, míg a másik légtelenít, de inkább nem írom le a saját, és mások biztonsága érdekében.
Ma csinálgattam és 2en is voltunk meg is vártam míg az új olaj kezd el kifolyni de valahogy mégse jó levegős a pedál, légtelenítésem volt rossz. Lehet hogy nem felfele tartottam a csövet mikor elzártam vagy rossz pedál helyzetben tettem.
Úgy értem kinyomott. Holnap megint Nekileselkedek.
Csak nem tudom hogy mit csinálhattam rosszul.
Sok mindent meg tudok csinálni B-s corzámon de még ilyet nem csináltam most próbálkoztam először vele.
Ha nem próbálom ki akkor sose fogom tudni hogyan kell.
Egyébként ott tartok most hogy az új olajat mind a 4 keréknél láttam tehát az egész cserélődött.
A légtelenítésnél szúrtam el valamit.
Köszönöm a válaszokat.
Köszönöm válaszotokat.
Megtudtam csinálni. Arra is rájöttem hogy mi a volt a gond.
Az volt a gond, hogy visszaraktam a féktartályra a sapkát mitől a légtelenítés során vakum keletkezet. Gyakorlatban majdnemhogy annyit pumpált ki a fék amennyit vissza is tudott szívni a vakum. Ezért volt nagyon nehézkes a légtelenítés. Fellevegősödött az egész rendszer és elpuhult a fék pedál. Majd rájöttem a hibámra és végül sikerült légtelenítenem. Szerintem a követketkező alkalommal se lesz gondom már rájöttem a fortéjára a dolognak :) Köszönöm válaszaitokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!