Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Babattával biciklizhetek...

Babattával biciklizhetek sisak nélkül?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 16:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Végre egy karakán válasz!:)

Am köszi mindenkinek zöldpacsi

2011. júl. 21. 18:54
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem ha bicikli módra kapcsolsz, ki kell venni egy kis biztositó szeget, amit menet közbe nagyon nem fogsz tudni kivenni. Továbbá nehéz is tekerni a babettát, ergó leizzadsz. Szerintem nyugodtan tekerheted sisak nélkül.
2011. júl. 21. 20:13
 13/21 anonim ***** válasza:
Én meg óúgy emlékszem, hogy a jogszabály úgy rendelkezik, hogy mkp-ra, smkp-ra kötelező a bukósisak. Az nincs benne, hogy "kivéve kerékpár üzemmódban"...
2011. júl. 21. 21:11
 14/21 anonim ***** válasza:

Remélem elhiszi a szerv ha megfogatod vele a kipufogó csövet, vagy a hengert, hogy tekerem.

Hetediknek:

Az első fogaskerék agynál van egy "csillag" kerék azt kell kihúzni és elfordítani 90 fokkal.

2011. júl. 21. 21:17
 15/21 A kérdező kommentje:

21:17 "Remélem elhiszi a szerv ha megfogatod vele a kipufogó csövet, vagy a hengert, hogy tekerem."

1,A rendőr ne fogdossa a motoromat,mert eltöröm a kezét.

2,A motor lehet akár tűzforró is,hiszen járathattam azt előtte is közvetlenül.

A LÉNYEG:úgy lát meg a rendőr,hogy kerékpár-ként használom a babettámat,a motor lehet tűzforró is,ha éppen nem jár...

2011. júl. 22. 10:54
 16/21 anonim ***** válasza:

Minek akarod azt tekerni? nehéz mint a dög és még egy biciklis is leelőz mert olyan "gyorsan" lehet a babszit tekerni.

Vagy jó kondizási lehetőség? De akkor már inkább tolnám

Vagy ha motor nem jó, benzined nincs akkor miért azt tekered, nincs biciklid?

Na mindegy no comment.

Szerintem úgy is kell hozzá a sisak mert a rendőrnek magyarázhatsz amit akarsz úgyse hallja meg, meg se akarja csak a saját hülyeségével foglakozik meg azzal hogy lehetne még jobban kiszúrni a közlekedő állampolgárral.

2011. júl. 22. 11:19
 17/21 anonim ***** válasza:

"1,A rendőr ne fogdossa a motoromat,mert eltöröm a kezét.

2,A motor lehet akár tűzforró is,hiszen járathattam azt előtte is közvetlenül"

Saját masgad ellen bizonyítékot gyártani??

Én így úsztam meg egy büntetést. Mivel ki volt égve a fényszóró izzóm megállítottak. ( Motorkerékpár ) Állítottam, hogy be van illetve be volt kapcsolva és működött. A szerv "kézrátétellel" megállapította, hogy nekem van, volt igazam. Mivel a lámpa üvege még meleg volt. Kicseréltem és minden oké volt.

Mellékesen, hogy oldottad meg illetve, hogy oldanád meg a világítást? Gondolom ilyen esetre van nálad egy lámpa készlet. Mert ugye ha kerékpárként használod akkor kell rá működőképes fényforrás.

2011. júl. 22. 12:42
 18/21 ChrisMix válasza:
Egyszerű vedd fel kamerára hogy tekered!és legyen sisak is nálad!
2011. júl. 22. 13:09
 19/21 A kérdező kommentje:

Kamerára..:) Mivagyokén? XDDD

Túlspirázzátok a kérdést...Jóhogymár nem kell erkölcsi bizonyítvány ahhoz,hogy biciklizhessek a babettámmal...

2011. júl. 22. 17:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Elárulok valamit. Állsz egy autóval egy lejtőn. Gondolsz egyet,előrébb gurulsz,úgy hogy be sem indítod az autót,rend őre meglát,SZERINTED ÉRDEKELNI FOGJA HOGY BE SEM INDÍTOTTAD?

A másik hogy a babetta is segédmotoros kerékpár,aminek a vezetéséhez megvannak a feltételek,és ez alól csak akkor van kivétel ha azt tolod. Megyek egy simsonnal,menet közben leállítom a motort,levehetem a sisakot? Kb, ugyanaz,és tökmindegy hogy te tekered a babettát 40-el /lejtőn akár még el is képzelhető/,vagy utólag állítottad le.

Basszus jól túl ragoztam,de remélem most már érthető.

2011. júl. 22. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!