Kisvárosban görkorizhatok az úton? Ha elütnek ki a hibás?
Semmi baj :-)
Nagyon sokan koriznak, és kíváncsi voltam h mi van akkor ha pl kórházba kerülök, van kijönnek a zsaruk, én meg e szívhatom...
Köszi a válaszokat!
Hát, valszeg ő a hibás, hiszen éppen gyalogolhattál volna arra, vagy biciklizhettél volna, semmi nem tiltja, hogy ne tedd, a biciklizést főleg, a gyaloglást meg ha nincs járda.
Viszont azt mondom, hogy te vagy a puhatestű a közlekedésben, ezért fokozottan kell vigyáznod. Kitörölheted az igazaddal ha olyat esel miatta, hogy egy életre tolószékbe kerülsz.
"pár éve a hugom bicóval volt, ajtót nyitottak rá, kulcs csont törést szenvedett"
Nem kötözködésképpen, de ha a húgodra egy álló autó ajtaját nyitották rá (felteszem így volt) akkor vastagon ő volt a hibás. Úgyhogy a te esetedet tekintve ez rossz példa volt.
Szerintem ilyenkor nem azt kell nézni hogy ki a hibás hanem kinek fog fájni jobban.
Mert ha elgázol és ott maradsz akkor ő majd kap fél év felfüggesztettet te pedig majd nézheted az égből.
Ugyan ez vonatkozik az autós vs motoros témára is...és az autós vs kamionosra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!