Kisvárosban görkorizhatok az úton? Ha elütnek ki a hibás?
Tényleg nagyon kis városban élek, 10ezres lakosú, nincs itt nagy forgalom, és egy utcácskában mentem,, és nem az út közepén, a srác meg csak úgy index nélkül elindult és rámhúzott, szórakozott a mellette ülővel, amúgy gyorsan sem mentem, ezért is úsztam meg...
A kerékpáros mondatot azért írtam, mert pár éve a hugom bicóval volt, ajtót nyitottak rá, kulcs csont törést szenvedett... lehettem bicóval is, akkor is köteles indexelni és belebámulni a visszapillantóba.
Az autó nem tud olyan gyorsan megállni, mint egy gyalogos, gördeszkás vagy biciklis. Meg nem is annyira tökéletes belőle a kilátás, mint mondjuk gördeszkáról...
Ameddig az autó simán elkaszál téged addig cseszheted az elsőbbségedet és a többi szabályt.. Érdemesebb neked jobban odafigyelni és a járdán menni.
KORI! :-)
itt arról van szó, h ő parkolt az út szélén és előztem volna, ki, erre ő nem nézett bele a tükörbe és index nélkül elindult, és csavarta befelé a kormányt, épp ekkor értem mellé, ha most mindegy h én mivel voltam (kori/bicikli/autó) szerintem ő a hibás, mert nem szabadott volna elindulnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!