Nem közúton megbüntethet a rendőr?
Figyelt kérdés
15 éves srác vagyok. Lehet hogy hülye vagyok, de venni akarok magamnak egy autót, amit persze vezetni is akarok. Persze csak a földeken:) A rendőr megbüntethet? Elvileg nem, mivel nem megyek közúton igaz? Amúgy a kocsi egy Fiat Junior lenne 10000 Ft-ért, nem vmi jó kocsi de tapasztalatszerzésre jó lenne:)2011. máj. 29. 21:15
31/32 anonim válasza:
A földút is közút, még ha a határban van, akkor is! Csak ahogy előttem is írták, ha el van zárva a közforgalom elől, akkor nem közút. (Ne egyedül menj hanem valakivel, akinek van jogsija. Úgy talán a rendőr is elnézőbb, bár nem hiszem, hogy kimennek a határba.)
32/32 A kérdező kommentje:
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:50
Most egy kicsit rám ijesztettél, mi van ha elkapnak, és még jogsira se mehetek, tök szívás lenne...De én egy kicsit odébb vezetgetnék, ahol már jól el vagyok távolodva az "aszfaltozott" közúttól. És szerintem arra már csak azért se mennek a zsaruk, hogy nehogy tönkrerázzák a drága kocsijaikat:) És mondom évek óta arra motorozom, és még a földeken nem láttam soha zsarut. A faluba pedig elég sűrűn látni...Ja és nem a Fiat Junior lesz, azt mondta megtartja. De mellé tette, hogy szerez nekem:)
2011. máj. 30. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!