Nem közúton megbüntethet a rendőr?
Vagyis a rendelet szerint az el NEM zárt magánutakat és a közutakat szabályozza. Tehát ami forgalom elől el van zárva, pl.: zártkert, sporompóval lezárt útszakasz, ott jogsi nélkül is vezethetsz. Na meg amit nem lát a rendőr az nem fáj neki, nem hiszem, hogy az erdőben meg a szántóföldön fog járőrözni.
Egyébként az jó, hidd el rutinon is rengeteget jelent, nekem volt pár óra után, hogy az oktatóm kiszált beszélgetni, aztán mondta, hogy csináljam sorba a feladatokat. Meg az is jó, ha már motorral (nem robogóval, az nem motor) szokod a forgalmat előtte, meg tudod a KRESZ-t. Valóban előnyt jelent, ha oda kerül a sor. Meg nem akkor látsz életedben először pedálokat meg kormányt.
És nem fogsz ilyen kérdéseket feltenni pár év múlva itt, hogy "ti is ennyit bénáztatok friss jogsival?" Csak ne írd oda, hogy nem, mert mi vagyunk kevesebben, és szupermennek fognak tituálni (pejoratív értelemben). :-)
Még sohasem láttam Fiat juniort, esetleg be tudnál linkelni képet róla?
Amúgy tietek a Fiat vagy ismerőség hogy ilyen olcsón hozzá tudnál jutni?
Fogyasztásba ne legyél biztos, mert rövid ideig használod (1-5 km többet gondolom nem), és lassan mész vele nagy fordulaton, mert határban gyorsan nem lehet, de kis fordulaton nem húz, akkor a kis fogyasztású kocsi is ehet 10 fölött 100km-re számolva.
Amúgy azért olcsó, mert az ismerősöm, és ő ingyen kapta, így lesz neki a semmiből 10 ezer forintja...Megéri nekem is, neki is. Csak ha nem vezethetem minek vegyem meg? Mert akkor a 10 ezer forint is drága érte ha nem használom, nem?
Csak tényleg kellene egy pontos válasz amire támaszkodhatok..Mert mondotok ilyet is, olyat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!