Mennyire veszélyes másik városba átmenni bulizni?
19 éves vagyok, már több, mint 1éve van jogsim, sokak szerint elég jól vezetek és Apukám megengedte, hogy ma este átmehessek a " szomszéd nagyvárosba " bulizni a barátnőmmel. Én magamban biztos vagyok, hiszen nagyon sokat vezettem már itthon a városban, meg néha mentünk át a másik városba is ( de akkor mindig ott volt mellettem Apa és nem este volt ). Én tuti, hogy nem fogok inni, sőt, soha nem ittam úgy, hogy kocsit vezetek közben, és nem is fogok, még egy kortyot sem. Itthon is van, hogy kocsival megyünk bulizni, csak az a baj, hogy ebben a városban semmi jó nincs :S Ezért szeretnénk átmenni. Kb 20-25 km-es útról van szó.
Mennyi az esély, hogy balesetet szenvedünk? Pl Apa ijesztgetett azzal, hogy mi van, ha defekt, akkor mit csinálok? Igazából engem az izgat a legjobban, hogy aki velem szemben jön, nem alszik-e el és nem jön-e belénk... Hova húzódjak ha elalszik? Mert olyan 10 fele mennénk be és 3 fele jönnénk ki...
Én egyedül csak ennyitől félek ( nem is féltem volna ha apa nem jön ezekkel a dolgokkal :S )
Egyébként hajnalban ill. este tényleg kevés kocsi jár azon az útvonalon, mert mikor koncertre mentünk, akkor valaki mindig bejött értünk, hogy ne várjunk az első buszig és alig láttunk vó5 kocsit...
Mi a véleményetek erről?
Szia. Az, hogy az uton közlekedöket bármikor érhet baleset, ahozz nem feltétlenül kell elaludni a másiknak. (de nem ijeszgetésnek szánom).
Apukád vagy valojában nem szeretné, ha elmennél este autoval (mert félt téged), vagy lehet, hogy ö ezzel "tesztel" téged, hogy mennyire bizzol a vezzetésedben. Ahogy olvastam abba nincs semmi gond :-)
Köszönöm az első válaszolónak a Normális választ! :)
Második válaszoló... Egyrészt, Lány vagyok! :) Nem vagánykodok senki előtt :)
Másrészt, nem az jelent problémát, hogy át kell mennem más városba, hiszen előfordult már ilyen, hanem az, hogy mindenhol lehet hallani diszkóbalesetekről és, hogy sokszor az hal meg, aki a legkevésbé vétkes. Igen, bennem van egy kicsit a félelem, hiszen még SOHA nem mentem át másik városba bulizni barátnőimmel..
Egyébként kösz a választ, bár elég flegma vagy..
Köszönöm az utolsó előttinek a választ! :)
Jól van Második válaszoló, ez is egy nézőpont. Azért kösz, hogy írtál! :P
Egyébként jó volt a tegnap estém :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!