Mennyire veszélyes repülőn utazva mobiltelefont bekapcsolni?
Figyelt kérdés
Mondják, hogy nem tesz jót a repülőnek.
Rontja a vételt, vagy mi, zavarja a műszereket.
De, ez manapság is így van?
Vagy régen volt, és most is mondják?
Mi lesz, ha bekapcsolva hagyom, vagy mindenki?
A gépen a pilóták elnéznek valamit a műszereken, és New Jersey helyett Kubába fogunk leszállni?
2011. máj. 8. 12:50
2/4 anonim válasza:
semmi nem történik, évente legalább 6 szor repülök, és többször volt hogy bekapcsolva hagytam, ez csak a régi műszereket befolyásolta, a maiaknak mind1, akár villám is csaphat a gépbe, nem történne semmi!
3/4 anonim válasza:
Nekem még az mp3 lejátszóm is kikapcsoltatták a gyökér stewardessek, hiába magyaráztam el neki angolul is, németül is, hogy menjen a p!csába.
4/4 anonim válasza:
Gép függő, elméletileg zavarja a rádiót, de ha valami feltűnik nekik ott elöl, akkor úgyis hátra küldenek pár embert, hogy kapcsoltassák ki a telókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!