Mit gondoltok róla Seat leon-ról?
Figyelt kérdés
Megéri-e megvenni a Seat leont olyan 2001-2003 évj. ?
Sűrűn kell e szerelni az autót ?
Drága hozzá az alkatrész ?
2011. máj. 18. 10:42
11/13 SeatLeon2001 válasza:
Nekem semmi bajom a Seatokkal, nem értem miért utálja mindenki... Én a helyedben megvenném.
12/13 anonim válasza:
Régen nem jött válasz de gondoltam írok. Nekem egy 2003 1.6 benzin SEAT Toledo Signo-m van. 560.000km van benne. 0km-el vettük soha nem hagyott cserben. A mai napig nincsen baja csupán a kőfelverődések. Az egyetlen amit utálok hogy gyorsan törik a ködlámpa. Igen alacsonyra sikerült.
13/13 anonim válasza:
Sok katyvasz volt a válaszoknál, én azt tudom mondani, hogy az 1.4 16v 75 le az vicc, nem vagánykodni kell de ezzel a motorral vagy padlógáz vagy nem mész vele, ekkora 1200kg os batár testhez nem is értem, hogy gondolták... EGY Swift 1.0 jobban megy, ezt komolyan mondom... 1.6 105 lóval az egész jó, vagy az 1.9 TDI 110 LE. 1.4 semmiképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!