Azt akarom kérdezni Seat ibizát érdemes lenne venni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 16:58
4/11 anonim válasza:
Autó szerelő haver dolgozott Seat műhelyben, ő azt mondta biztos nem venne Seatot.
5/11 anonim válasza:
Nekem is Ibizám van!
Seat Ibiza=VW Polo/Golf
Egy kicsit másabb a karosszériája, de belülről tök ugyanaz!
Nekem 1.4-esem van de elég jól megy 1995-ös évjáratú!
6/11 anonim válasza:
Érdemes. Én Cordobát vettem mert annak kicsit nagyobb a csomagtartója.
7/11 A kérdező kommentje:
azon is gondolkoztam azis jo. csak én közbe azon is gondolkozok h opt.tuningot rá
2010. dec. 10. 22:27
8/11 anonim válasza:
teljesítménytuningban ne gondolkodj, a legjobb szakaszban vagy, hogy belásd, egyszerűbb (olcsóbb) eleve nagyobb teljesítményű autót venni, mint egy gyengét később tuningolni. Az optikai tuning már más kérdés...
9/11 anonim válasza:
Ha Cordobaban gondolkozol akkor ajánlom neked az 1,6 3ajtósat (Sportline). 75 LE városban és városon kívűl is bőven elég. Optikai tuningolni is lehet szépen. Érdemes a 2000-2003 szériát nézni azok már ráncfelvarrottak és optikailag is jobban lehet tuningolni.
Nekem is ilyen van igaz én nem nyúlok hozzá :)
12.10 21:03as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!