Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hanyadjára sikerült a forgalmi...

Hanyadjára sikerült a forgalmi vizsgád?

Figyelt kérdés
nekem ma volt és megvágtak.... :S :S
2011. ápr. 26. 14:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nekem minden elsőre sikerült, kenőpénz nem volt.Február 25én vizsgáztam.Ma kaptam kézhez a jogsit, mert még volt eüm :)
2011. máj. 11. 15:49
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
6odjára sikerült :D addig tartott, hogy rájöjjek, a vizsgabiztos nem egy szemét állat, aki mindenképp meg akar buktatni, hanem megnézi hogy tudsz-e vezetni, és ha igen, akkor ad jogsit, ha nem, akkor megvéd az önálló vezetésnél bekövetkezendő kudarcoktól.. :) hmm.. nyugodt lelkiállapotban rögtön le tudtam vizsgázni :D
2011. jún. 26. 22:05
 23/28 molnardav válasza:
4-szer húztak meg a forgalmin, aztán hagytam az egészet... Pár év múlva újra megpróbáltam, de akkor már más iskolát választottam. Ott elsőre átmentem.
2011. júl. 2. 16:39
 24/28 anonim válasza:
100%

Elsőre minden faszásan ment aztán épphogy nekimentem a padkának parkolásnál azonnal rávágta a VB hogy " MUHAHAHAHAH SIKERTELEN VIZSGA"

Másodjára szinte MINDENT elbaltáztam amit lehetett (lefulladtam ,rossz sebességbe kapcsoltam, index nélkül fordultam meg, nem adtam elsőbbséget egy bicajosnak) és ennek ellenére átmentem. Aztán én éreztem magam kellemetlenül mert tudtam hogy ezt nagyon nem érdemeltem meg.

2011. szept. 6. 16:28
 25/28 anonim válasza:
Elsőre sikerült.
2016. aug. 28. 12:37
 26/28 Tubarózsa ***** válasza:
Szia. Azóta csináltam még 2 kategoriat. C és D. Mindkettőn elsőre sirekült a forgalmi vizsga :) /azóta buszos lettem/
2016. szept. 1. 19:46
 27/28 anonim ***** válasza:
nem sikerült
2017. dec. 21. 00:04
 28/28 anonim ***** válasza:
5.jére
2021. jún. 16. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!