Kb két hete belefutottam egy trafipaxba, nem sokkal de gyorsabban mentem a táblaáltal engedettnél. Minden nap reszketve nyitom ki a levélszekrényt, mennyi az "átfutási"idő ezekben az esetekben?
Köszönjük igencsak értelmes és módfelett hasznos hozzászólásodat.
Kérdezz meg egy rendőrt. De elég, ha utánanézel az "objektív felelősség" pontos részleteinek.
A retardáltságról eltérő véleményen vagyunk. Szövegértési és gondolkodási feladat következik csak most, csak neked. Az első alkalom ingyenes!
A kérdés: "Kb két hete belefutottam egy trafipaxba, nem sokkal de gyorsabban mentem a táblaáltal engedettnél. Minden nap reszketve nyitom ki a levélszekrényt, mennyi az "átfutási"idő ezekben az esetekben?"
Fel tudod fogni? Levelet vár! Nem állította meg a rendőr. Nincs helyszíni bírság. Innentől mi lép életbe? Na mi? Csak nem az objektív felelősség? Oh. Nocsak. Most nézz szépen a tükörbe, lehet ismételgetni kedvenc szavaidat.
"Meg egyébként is ha 20% szted akkor az autópályán már 156, holott csak 150. "
Ilyen alapon 50-nél meg 65, ami meg 30%. Szövegértés második lecke (priviben küldöm a bankszámlaszámomat, 1000Ft/karakter!):
"A megengedett+20% alatt nem szoktak büntetni."
Szoktak. Érted? Felénk 20%-ra lövik be a traffit (90->108, ami szintén TÖBB mint az objektív felelősség határa, egész pontosan 20%. JÉÉÉ.)
189 000.- Ft lesz. Akciósan 130-ért viheted. Ez 90-nél 166-180.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!