Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hanyadik bukás után kell...

Hanyadik bukás után kell menni autóvezetésből alkalmasságira?

Figyelt kérdés
2szer buktam vizsgán autóvezetésből most megyek 3-iknak de ugy érzem megint nem fog sikerülni,mert kisebb hibákat mindig vétek (pénzbe is sokba van már) és nem tudom mennyiszer próbálkozhatok még?
2011. ápr. 18. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ötödik után kell menni PÁV-ra, ne parázz engem mindenből csak harmadjára engedtek át... na ja pénzbe nem volt kevés... a lényeg h a KRESZ-t tarsd be, tükröket figyled, illetve a gyalogoskra is ügyelj.
2011. ápr. 18. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én múlt héten vizsgáztam le forgalmin és ez volt a 3. vizsgám, ami szerencsére sikerült. Bízz magadban és nagyon-nagyon figyelj oda! Ne izgulj, ne kapkodj!!

Én is izgultam eléggé,de nem látszott és sikerült, bele kell adni mindent.

Ha 5 x megbuksz, akkor mész vizsgálatra, viszont utána ismét mehetsz vezetni és vizsgázni. Hallottam olyat is, hogy valakinek hetedszerre sikerült. Mindenképp lesz jogsid előbb-utóbb.

Ha az oktató nem túl szimpi cseréld le! Nekem sem sikerült kétszer, ebben neki is nagy szerepe volt, mert alig tanított, azt is bénán és már más is eljött tőle azelőtt ....

2011. ápr. 19. 18:57
 3/4 lucky22 válasza:

Szia!

Nem szeretnélek kioktatni, de azt sose feledd, hogy ne azt "nézd", hogy mit nem tudsz, hanem azt hogy nagyon is sokat tudsz!Nagyon fontos a hozzáállás kérdése! Ez tipikus esete annak, hogy félig üres a pohár vagy félig van tele...természetesen a félig van tele sokkal jobban hangzik és mind a kettő ugyanazt jelenti, hogy a pohár félig van!:)

Úgy menjél oda a vizsgára, hogy most minden rendben lesz és sikerülni fog, mert ha nem így teszel akkor a vizsgáztató is érzi és látja rajtad, hogy vannak még hiányosságaid! Akkor kell PÁV-ra menned, hogyha a z 5.ik vizsgád is sikertelen lesz! Magabiztosan, felszegett fejjel és csakis önbizalommal ülj a volánhoz, mert akkor egészen biztos hogy nem lesz semmi baj.:)Mindig csak a saját magad erejében higgyél! Nagyon fontosak azok a tanagyagok, melyek a könyvekben le van írva, de azt mindig szem előtt kell tartanod, hogy nem csak egyedül vagy az utakon! Magad és mások testi épségére is figyelni kell!

Remélem, hogy hasznos volt a válasz!

Üdv:) Lucky22:)

2011. nov. 10. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Na van már jogsid?
2012. júl. 10. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!