Ha sikeresen letettem autóvezetésből a forgalmi vizsgám, akkor a forgalmi vizsgadíjon kívül (11. 000ft) fizetnem kell a normális óradíjat is? (3300)
Én határozottan úgy emlékszem, hogy nekem ki kellett fizetnem azt az órát is. Tudnillik a 11.000-et a közlekedésfelügyeletnek fizeted, a 3300-at meg az oktatónakautósiskolának.
egyébként 3300 ft egy 45 perces óra ?
Akkor leírom, ha nem közlöd részletesebben, hogy mi is volt.
Ha a befizetett alapórából vizsgáztál (29 óra = 9 rutin, 14 város, 2 éjszakai, 4 órszágút) akkor a VIZSGAÓRÁÉRT nem kell külön fizeni, mert alapból 30 órát fizettél és abban benne van ez is.
Ha mondjuk fizettél 5 pótórát és azt mind levezetted gyakorlásként, akkor a VIZSGAÓRA még nincs rendezve, tehát azt az 1 órát rendezned kell. De, ha csak 4 órát vezettél vizsga előtt, akkor természetesen nem kell fizetned.
Ha mondjuk pótviszgáztál, akkor az előbb leírt pótóra rendszer működik. Ha viszont pótvizsga előtt nem gyakoroltál egyetlen egy órát sem, akkor a VIZSGAÓRÁT természetesen ki kell fizetned, mert az is 1 órának számít.
igen,nagyon köszönöm:)
kedvesek vagytok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!