Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Egy hét múlva vizsgázok...

Egy hét múlva vizsgázok autóvezetésből milyen hibák a mérvadók nektek mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

elsőre át akarok menni mert ha megbukok +26ezer ft a következő próbálkozás és ha lehet inkább megtartanám a pénzt :)

min lehet megbukni,nektek milyen volt a vizsgabiztosotok szívesen venném ha megosztanátok a tapasztalataitokat?

2011. márc. 19. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Záróvonal átlépése, stop tábla figyelmen kívül hagyása, sebességátlépés <- ezek fontosabbak, de sok apró hibáért is megbuktatnak
2011. márc. 19. 22:12
 2/12 anonim ***** válasza:
figyelj arra h a stop táblánál teljesen álj meg és ne csak lassíts, sebbesség betartása és az h ne kapkodj ne idegeskedj mert akkor ugyis elkursz vmit
2011. márc. 19. 22:53
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Én a vizsgán szágoltottam. Dugóba kerültem és azt mondta a vizsgáztató, hogy nem akar még egy kört várni a lámpánál így nyomjam. Így hát nyomtam vagy 120 al a városban XD de átmentem elsőre mindenből
2011. márc. 19. 22:55
 4/12 anonim ***** válasza:
47%
120-al a városban vizsgán? Melyik mesének az írója vagy?
2011. márc. 19. 23:02
 5/12 anonim ***** válasza:

22:55 120al álmodban.. :D

amm stop táblánál állj meg teljesen, nagyon fontos, még ha úgy érzed, hogy körülményes is, teljesen állítsd meg az autót.

2011. márc. 19. 23:08
 6/12 anonim ***** válasza:

nem biztos h mesét ír.

én mikor vizsgáztam az volta feladat h az 1ik városból a másikba át kellett menni mert a vizsgabiztos még zárás előtt be akart menni az utazási irodába és azt mondta h nem érdekli h menyivel megyek csak akkor mehetek át ha 12ig odaérek az irodához.

150-160al téptem a kis 1.3 diesel polo-val a külterületen és nyertem neki még 10 percet. simán átengedett xd

2011. márc. 19. 23:08
 7/12 A kérdező kommentje:

vannak akiknek nagyon élénk a fantáziája de azért köszönöm a válaszokat.

én a parkolástól félek legjobban hogy érintem a szegélyt

2011. márc. 20. 00:44
 8/12 anonim ***** válasza:
gyalogátkelőhely
2011. márc. 20. 06:27
 9/12 anonim válasza:
hát ha érinted a szegélyt nem hinném hogy nagy baj lenne,mindenesetre tolass tükörből ott látod hogy halad a kocsi, az sztem fontosabb hogy ne törd le a másik kocsi tükrét vagy hogy ne húzd meg. Nekem meglett elsőre a forgalmi de a VB. olyanokba belekötött hogy a miért nem mentem többel 50-nél szóval készülj ilyenekre,meg a lefulladást se díjazzák,inkább adj nagyobb gázt és úgy engedd ki a kuplungot,stb
2011. márc. 20. 10:57
 10/12 anonim ***** válasza:
41%
hát ha nem hiszitek el akkor nem tehetek róla
2011. márc. 20. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!