Debrecenben milyen tapasztalataitok vannak a forgalmi vizsgával kapcsolatban?
Azért kérdezem, mert nagyon sok kenőpénzes dologról olvasok itt is, és sok más helyen. De itt-ott találok egy-egy kommentet ami arra utal, hogy Debrecenben nem kell megkenni a vizsgabiztosokat, ha tudsz átmész, ha nem, nem.
Ezért lennék kíváncsi a tapasztalataitokra.
Hát én elsőre átmentem, meg az összes ismerősöm. És nem vettünk pótórákat. Bár ha megnézzük ki mikor vizsgázott, akkor azt láttuk, hogy kb. mindenki délután ment. Én is mikor aláírtam a lapot, akkor láttam, hogy az előttem lévő 4 ember megbukott. Szóval szerintem függ attól is milyen időpontban mész. Meg ha jól vezetsz nem buktathat meg.
Én jól vezetek. 6 hibapontom volt és 10-ig nem buktathat. És mondogatta, hogy ajj hát ez milyen sok meg hasonlók, meg akart buktatni. De az oktatóm közbeszólt, hogy nem volt ez olyan sok, meg máskor jól vezet hasonlók. Szóval csak az oktatómnak köszönhetem, hogy átmentem.
Úgyhogy ezt a vizsgabiztost meg kellett volna kenni, sőt várta is a pénzt az elején. Lehet, hogy kevesebb a korrupt vizsgabiztos, de azért itt is vannak.
18/N
Én elsőre átmentem, hibátlanul, pénz nélkül. Akinek meg 6 hibája volt az ne mondja, hogy jól vezet, kedves 1. :)
Ja amúgy reggel 7-kor vizsgáztam....
19/F
Másodjára mentem át. Elsőre elmeszeltek a Nyíl utca végén a záróvonalon...
Kenőpénzzel szerintem ne próbálkozz.
2.
az se vezet jól aki elsőre átmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!