5. forgalmi vizsgára tippek?

Ezt próbáltam hangsúlyozni,hogy azért jobban oda kell figyelned és koncentrálnod,de ezenfelül mégiscsak vezetni kell,ami egy mindennapos dolog.
Az írásom lényege csak annyi volt,hogy nem érdemes idegeskedni,mert az még soha nem oldott meg semmit.Úgy látom ezzel nem ért egyet az előttem hozzászoló illető.Hát akkor azt üzenném neki,hogy idegeskedjen csak nyugodtan,nekem már 7 éve van jogosítványom,így különösebben nem érdekel,csak gondoltam megpróbálom megnyugtatni azokat.akiknek ez nehézséget okoz.

én voltam PÁVon, és nem értették, hogyan kerültem oda, mert túl jó voltam ahhoz, hogy 5x megbukjak.. tényleg a vizsgához való hozzáálláson kell változtatni, asszem ez a legfontosabb, ha már tényleg tudsz közlekedni.
A bukott vizsgákra mindig úgy mentem, hogy ennek most már sikerülnie kell, mert jogsit akarok, nem hibázhatok, meg ilyesmi.. Tiszta ideg voltam, remegtem meg minden, jó hogy belebuktam a dologba..
Aztán PÁVra úgy mentem be vidékről, hogy megmutatom, mit tudok, mert tudtam, hogy alkalmas vagyok a vezetésre, aztán majd lesz valami.. Meg is lett a nyugalom eredménye, mert az ottani oktató, akivel vezettem, azt mondta, hogy "nekem mindenképp lesz jogosítványom, mert van érzékem a vezetéshez, de ne azt hajszoljam, hanem az legyen a lényeg, hogy megtanuljak közlekedni. ha ez sikerült, akkor meg fogom kapni a jogosítványt."
Aztán vizsgára úgy mentem, hogy megmutatom, hogy vezetek, és ha a VBnek tetszik, akkor ad jogsit, ha nem tetszik, akkor megment a forgalomban történő lebőgéstől.. Hát tetszett neki, megdicsért, 1 hibavonallal átmentem és ő sem értette, miért kellett ennyiszer vizsgáznom.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!