5. forgalmi vizsgára tippek?

Mond meg az oktatódnak,hogy olyan biztost szerezzen be vizsgára akit lelehet fizetni,
Általában 20.ezret kell adni az oktatódnak és gondolom feleznek ,de legalább garantáltan átmész és nem lesz majd későbbiekben semmi pszihológiai vizsga meg teszt

Bizony, odahordom a fizetésemet.. :D
3 vizsgán a szemét vizsgabiztosok miatt buktam meg, 1-en pedig a parkolást rontottam, mert már tiszta ideg voltam, ugyanaz a vizsgabiztos volt aki 2x meghúzott.
Ha ezen is meghúznak akkor Páv.
Lehet,hogy bekellene festenem a hajamat szőkéröl barnára? :D

Ha vezetés közben tiszta ideg vagy, akkor jogos a vb.-k hozzáállása.
Gyakorolj sokkal többet, hogy úgy érezd, nem hibázhatsz, addig ne menj vizsgára és főleg nyugalom.

Vegyél annyi órát, hogy az oktatód azt mondja, hogy most már mehetsz vizsgázni. Felesleges lefizetni azért, hogy utána ugyanolyan idegesen vezess a forgalomban mint a vizsgákon, főleg úgy, hogy nem fognak melletted ülni és kijavítani. Inkább ott tanulj meg vezetni, mint a valódi forgalomban balesetezz.
Különben szerintem nem ciki PÁV-ra menni, el kell fogadni, hogy valaki nem alkalmas a vezetésre, és ha te ezt nem tudod megállapítani magadról, akkor majd kivizsgálják. Én is megbuktam forgalmi vizsgán kétszer úgy, hogy végig engedtek menni, és közölte a vizsgabiztos, hogy nem vagyok magabiztos. Utána vettem pár órát még, kikértem az oktatóm véleményét, és a következő alkalommal sikerült. Ekkor már én is láttam, hogy mi volt a hibám.

Se pénzt se piát ne adj a biztosnak! Tele vannak sajnos az utak olyan emberekkel akik csak ezért kaptak jogsit mert adtak egy kis plusz pénzt a biztosnak...
Szedd össze magad, gondold át, hogy mi, hogyan, miért következik. Legyél összeszedett, magabiztos. Ne lássa rajtad senki, hogy már párszor buktál. Hidd el, ha nem parázol meglesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!