Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Egy út mentén álló trafipax...

Egy út mentén álló trafipax csak a szembejövőket méri vagy az elhaladókat is?

Figyelt kérdés
Hétvégén belefutottam egy trafiba, az út bal oldalán állt és a velem szembejövőket mérte (elméletileg), mikor elhaladtam mellette nem vettem észre és utána is 60 körül mentem a 40-es táblánál. A kérdés az hogy csak a szembejövőket tudja mérni vagy a távolodókat is és várhatom a csekket?
2011. ápr. 4. 08:54
 1/6 anonim ***** válasza:
A távolodókat is, sőt a keresztezőket is tudja.
2011. ápr. 4. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Logikusan ugy kene hogy mindket iranybol tudjon merni, ne kelljen mar mindenhova ket trafit rakni...
2011. ápr. 4. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:
mérni lehet hogy tud de fotózni már más kérdés ha takarásban voltál baszhatja amúgy attól is függ hogy lézeres e vagy sima radaros
2011. ápr. 5. 16:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen volt. Nem autóban volt hanem az út mentén állt (valami álvány félén), ott volt a rendőr is. Elmentem mellette de nem vettem észre. Mikor eltávolodtam akkor egyszer csak ránéztem a GPS-re és 61-el mentem, de mivel az útat vasút kersztezi így volt kint egy 40-es tábla. nem tudom a tábla után mentem-e 60 körül vagy előtte. Egyébként a trafi tud úgy fényképezni hogy el lehessen dönteni hogy a tábla mögött voltam vagy előtt?
2011. ápr. 5. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, be szokták állítani. Megnézik milyen messze van a tábla és a fámalézer segítségével beírják a távolságot. Így csak azt veszi videóra amikor elhagyod a táblát.
2011. ápr. 6. 10:21
 6/6 anonim ***** válasza:
30 napon belül jön a fotó meg a csekk 10000-30000ft-ig.
2014. máj. 18. 06:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!