A Vöröskeresztnél vagyok aktív önkéntes, természetesen megállnék. Tény, hogy nem ártana néha elővenni a könyveket, és utánanézni az újdonságoknak.
2011. márc. 30. 18:06
2/11 anonim válasza:
nem:$ nem mernék segíteni, nem is tudnék, meg kb első percben elájulnék..megállni am megállnék és hívnám mentőket stb..
2011. márc. 30. 18:16
3/11 anonim válasza:
Persze hogy megállnék, és megtenném ami lehetséges, de még nem fordult elő ilyesmi velem.
2011. márc. 30. 18:16
4/11 anonim válasza:
Mivel én eüs vagyok,nekem kötelességem is nem csak megállni hanem elsősegélyt is nyújtani. Úgyhogy természetesen igen.
2011. márc. 30. 18:36
5/11 anonim válasza:
Ha előttem történne, és nem lenne ott egy kocsi sem, vaghy csak 1 lenne, megállnék.Azt tény, hogyha nme értesz hozzá ,vagy nem vagy biztos abbn amit csinálsz többet árthatsz, mint segíthetsz(pl gerinctörésnél nme megfelelően jársz el.De ha lesz ilyen mindenképpen állj meg, hívd a mentőket, amiben biztos vagy tedd meg.(vérzéselállítás) de már az is sokat jelent neki, ha ott vagy, legalábbis nekem sokat jelentene, ha megsérülnék, és biztonságban érezném magam.(Egyébként még nem volt ilyen, 1 éve van jogsim, fogalmam sincs, mondjuk mernék-e újraéleszteni, mert ez csak helyzetben derül ki.)
2011. márc. 30. 18:36
6/11 anonim válasza:
Mindenkeppen, eddig is megalltam, ha balesetet lattam.
Segitseget viszont csak annyit nyujtanek, amiben biztos vagyok.
2011. márc. 30. 18:42
7/11 anonim válasza:
Nem tudom az eddigi nemmel válaszolók közt mennyinek van jogsija, de KÖTELEZŐ megállni balaesetnél és segíteni. Tehát én mindenképp megállnék, ha másra nem is: hívni a mentőket. Nem vagyok benne biztos, hogy képes lennék-e újraéleszteni például egy embert, de amit tudnék, azt megtenném.
2011. márc. 30. 18:50
8/11 anonim válasza:
csak akkor állnék meg ha látnám h hogyan történik a baleset.
1szer megálltam 1 éve 1 félig árokba csúszott golfnak.
a sofőr odajött 1 vontatókötéllel h húzzam ki, eddig nem is volt gond, de ahogy odaért egyből kinyitotta az ajtót h azonnal száljak ki és még a kocsi mögül is előjöttek még ketten. éppen disznóvágásról jöttem haza tesómmal akinek a lábánál voltak a szerszámok. ha nem kap elő 2 nagykést a lábától akk biztos kiszednek.
ahogy beértünk a városba szoltam 1 igazoltató jardnak aki azt mondta h románok és pár hete kiszedtek 2 csajt a kocsiból. abból 1 kómában 1 meg eltűnt.
szval nem állnék meg
2011. márc. 30. 18:55
9/11 anonim válasza:
Utolsó ,a kérdésben nem arról volt szó hogy árokba csúszott autót kihúznál e vontatókötéllel,hanem hogy ELSŐSEGÉLYT nyújtanál e (aminek nem része a kivontatás az árokból,a mentők hívása viszont igen)
2011. márc. 30. 18:59
10/11 anonim válasza:
azt elfelejtettem odairni h a kocsinak dölve ült és nyőgdécselt és a kötelet is vmi nagyon durván sántitva hozta. az ereje akkor jött meg mikor ajtót nyitott.
tehát tettette a sebesültet. meg mifelénk sűrű h bekecsapozva fekszenek az uton meg stb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!