S. O. s. Elsösegelyböl holnap vizsgazom segitene valaki?
Figyelt kérdés
Segitsetek hogyan zajlik?
Pl:azt mondjak ujraeleszteni kell a babut akkor odamegyek
hozza es megszolitom utana megrazom a vallat es meg nezem a legzeset aztan elkezdem az orr befujast es a 30 mellkompresziot? Vagy nem jol tudom?
2010. jún. 9. 16:58
1/8 anonim válasza:
Ez jogosítványhoz kell neked? Mert mellkompressziót ott azért nem kérik mert többet árthatsz vele mint amennyit használna (nem elég azaz 1-2 alkalom h rendesen megtanuld) ugyh csak lélegeztetés van. A többi jónak tűnik de rég voltam ugyh nem készpénz...
2/8 anonim válasza:
Jogsihoz kell akkor jol mondod. Ez az egyik alap amit tétel nélkül kell tudnod,
odamész és megnézed hogy lélegzik -e (ahogy tanultátok) majd a vizsgabiztos mondja hogy nem lélegzik és ujraéleszted.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen jogsihoz kell.
Nektek hogy volt a vizsga hanyan mennek be? A teteleknel
csak szoban kell elmondani vagy megis kell mutatni pl egy
fej kötözest. A XI.ker Vöröskeresztnel vizsgazott valaki?
2010. jún. 9. 18:07
4/8 anonim válasza:
Nekem nem is kellett a bábun mutatni semmit. Kihúztam, szóba elmondtam, és annyi. Egyszerre 5 v 6-an voltunk bent. Akinek nem sikerült annak bent kellett maradni, akinek igen az kiment
5/8 anonim válasza:
nálunk 4-en voltunk bent az ujraélesztés az alap volt meg a stabil oldalfekvés is és arra jött rá a két tétel amit még huztam
6/8 anonim válasza:
+tételt nekünk be is kellett mutatni
7/8 anonim válasza:
Én nem rég voltam. Az újraélesztést és a stabilt mindekinek meg kellett csinálnia. 4en voltunk bent. Egy tételhez két kérdés tartozik. És akkor a kérdéshez kapcsolódóan lehet még valami feladatot végre kell hajtanod. Pl.kimentés, csecsemő újraélesztése, kötézés.
8/8 anonim válasza:
az újraélesztést pontosítanám:
megszólítom
megrázom
figyelem a légzését 1percig(látom hallom érzem)
30mellkas kompresszió
két befúvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!