Ha mindenki száguldozik, akkor én se tartsam be a seb. korlátozást?
Városban is 50-55 körül megyek, és mindenki előzget,
Folyton úgy érzem feltartok mindenkit, lassan megyek. Mások 60-65-tel mennek.
Nem akarom , hogy megbüntessenek, vagy balesetet okozzak, de mondják, hogy "fel kell venni a forgalom tempóját".
Most akkor, ha mindenki 65-tal megy akkor menjek annyival én is?
"Ha folyamatosan előzgetnek akkor valami biztos nem okés..."
Igen az a nem okés, hogy senki nem ismeri a z 50-es táblát, és mindenki 60-65 nek hiszi, és mikor én megyek annyival amennyi a megengedett, akkor én érzem magam h*lyének, mikor én betartanám a korlátozást.
Menj szabályosan. A "fel kell venni a forgalom tempóját" olyan helyzetekre vonatkozik, hogy ha mindenki 90-nel megy a főúton, akkor ne kezdj el 65-tel totyogni.
De ha a többiek nem tartják be a városban a korlátozást, az nem jelenti azt, hogy neked nem kell betartanod. Igazodjanak ők hozzád. Mellesleg sosem értettem ezt, főleg amikor zöldhullámban meg, de gyorsabban, mint amire belőtték a lámpákat és mindegyik előtt fékez egy nagyot...minek???
Na engem hogy szoktak utálni, amikor az alacsony sportkocsimmal 20-25-tel megyek ott, ahol kikerülhetetlenek a kátyúk vagy fel van túrolva az aszfalt. :-)
Ott még azt az ütemet sem veszem fel, amit a két év múlva beszámíttató, ergo tökmindegy lízingautókkal mennek a ratyi utakon. Ha sima az aszfalt, akkor viszont azért néha egy kis örömautózás belefér. Ja és van akkora egóm, hogyha éppen a megengedett maximummal megyek és mégis előzgetnek, akkor tudom, hogy nem én vagyok a hülye.
először is az első válaszolonak üzenem h párosodjon az anyukájával!!!!!!!! mert ez a mások iránti káröröm gusztustalan és undoritó!!!!!!!!!!!
am te is mehetsz nyugottan 60nal mert 63-65 közt kezd mérni az országban az összes trafi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!