Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » HA valaki direkt befékez...

HA valaki direkt befékez előttem, és belerohanok, ki lesz a hibás?

Figyelt kérdés

Volt már, hogy valakit megelőztem, mert 40-nel ment, vagy akármi, és nem tetszett neki, és direkt megelőzött, és befékezett előttem, hogy majd bes*zrok tőle...

Ha neki megyek, ki lesz a hibás?

Gondolom én nem tartottam nagy követési távolságot, de Ő meg indokolatlanul hirtelen intenzíven fékezett.

Ilyenkor mit nyomoznának ki?

2011. febr. 23. 20:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20.54-nek van igaza!!!!/baleseti vizsgáló/
2011. febr. 24. 11:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Utolso.:

Igaza van,es mire megy vele?

,,Atfutott egy macska..eze fekeztem" es fizethetsz.

2011. febr. 24. 23:28
 13/18 anonim ***** válasza:

de persze elém meg leesett egy majom afrikából

ez nem igy működik hogy a macskára fogom. biztos hogy voltak szemtanúk mert az idiótákra mindig minden gyalogos felfigyel és nézi mi történt. ha 2-3 ember igazolja hogy nincs macska az már elég.

2011. márc. 1. 18:29
 14/18 anonim ***** válasza:

Senki sem igazolja.

Mindenkinek több gondja van, mithogy két, ismeretlen faszi miatt esetleg évekig bíróságra járjon saját költségen.

Senki nem fog semmit látni, azt se, ha szándékosan belédtolat pl. pirosnál. Ilyenkor van az, h. bebuktál vmit, tutira. Annyi esélyed lesz a bizonyításra mint Greenpeace aktivistának az atomvonat előtt.

2011. márc. 2. 05:50
 15/18 Olga néni ***** válasza:
Közlekedj bekapcsolt videokamerával. A rendőrök Amerikában már rég ezt csinálják.
2011. márc. 2. 20:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Te, mert nem tartottad be a követési távolságot!!
2011. márc. 25. 17:16
 17/18 anonim ***** válasza:
miaz hogy nem tartott ? ha épp akkor előzik meg akkor hogyan tartson? gondolkozz már mielőtt írsz
2011. márc. 25. 19:41
 18/18 anonim ***** válasza:

Elméletben! ha valaki megelőz, bevág eléd és még be is fékez, te meg tolod, ő a hibás.

A gyakorlatban, ha a csóka maga nem ismeri el, és nincs tanú( család nem számít-), soha nem bizonyítod, hogy nem te vagy a hunyó. Csak télleg, kamerával, ami nem is olyan hülyeség, mint elsőre hangzik,- pici négyfejes digitáis kamera, a szélvédő mögött. Azzal bizonyíthatsz, mással nem, mert nem lesz tanu. Akkor se, ha a piactéren történt az eset. Én megcsinálom a kamerát, komoly!

2011. ápr. 17. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!