HA valaki direkt befékez előttem, és belerohanok, ki lesz a hibás?
Volt már, hogy valakit megelőztem, mert 40-nel ment, vagy akármi, és nem tetszett neki, és direkt megelőzött, és befékezett előttem, hogy majd bes*zrok tőle...
Ha neki megyek, ki lesz a hibás?
Gondolom én nem tartottam nagy követési távolságot, de Ő meg indokolatlanul hirtelen intenzíven fékezett.
Ilyenkor mit nyomoznának ki?
Megfelelő követési távolság tartása a te felelősséged, mivel neked kell ismerned az autód fékviszonyait.
Akkora követési távolságot kell tartanod, ami elég a reakcióidőre és a fékezés teljes idejére.
Az elol halado hirtelen fekezese eseten is meg kell tudni allni.
Azt hogy o fektavon belul bevagott eled valahogy bizonyitani kell, es az nem konnyu.
Egyebkent meg hulye barom aki ilyennel szorakozik, komolyan megeri neki? OK, nem o lesz a felelos, kifizeti a biztosito a karat, de basszus, napokig szervizben lesz a kocsija, meg amugy se ugyanolyan egy mar utkozott auto mint egy sertetlen... megeri neki?
Javaslom tegyel fel gallytorot. Akkor a tiednek nem lesz baja, a masikat fizeti a biztosito, es rongyolj jol bele, akkor majd megtanulja hogy ilyet nem csinal a parasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!