Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A parkolás miért nem megy az...

A parkolás miért nem megy az embereknek?

Figyelt kérdés

Általában sokan tudnak autót vezetni, de a parkolás nem megy jól. Sok autóst látok, aki képes ott szerencsétlenkedni akár percekig, hogy beálljon két autó közé hátramenetben. És sok hely van, nem menne neki, de előre-hátra, előre-hátra ezt csinálják.

Mi olyan nehéz a parkolásban?

2011. febr. 19. 20:04
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
végezetül még annyit feltennék kérdésként a csak parkoló automatával parkolni tudók felé: mi van, ha olyan kocsin kell vezetned (mert mondjuk a sajátod javítják, külföldön bérelt autó, barátot a saját kocsiján kell elvinni, bármi) amin nincs parkoló automata? Akkor megáll a nagykörút, mert XY nem tudja betenni?
2011. febr. 20. 19:43
 22/31 anonim ***** válasza:
47%
Attól hogy benne van a kocsimban minden extra (még a kivilágítatlan biciklist is jelző hőkamera, gondolom, az is felesleges), az nem jelenti azt hogy nem tudok bármit magam végrehajtani az autóval. 40 éves elmúltam, 20 éve vezetek. De mivel havonta járok külföldre, és nem csak ide a szomszédokhoz, ezért fontosnak tartom ezeket a kütyüket. Sokszor nagyon jól jön némelyik. Az enyémben igen pontos a parkoló automata, gondolom ez is árfüggő, mint minden. Egy közel 50 milliós autónál ez a minimum.
2011. febr. 20. 21:03
 23/31 anonim ***** válasza:

a 85%os vagyok.

Azért írtam, hogy ezzel nincs is bajom. Akkro van gond, ha valaki ezen cuccok nélkül meg sem tudná csinálni....

Azért az 50millás autót - és vele a szuper parkoló automatát - nem sokan engedhetik meg maguknak, azért ebben egyet érthetünk.... A tes*os meg nyílván nem ugyanaz az égitest..

2011. febr. 20. 21:08
 24/31 anonim ***** válasza:
Ok, igazad van, csak megszoktam már hogy mindig belekötnek abba az emberbe aki éppenséggel nem azt írja le egy válaszban hogy neki milyen rossz. Mintha ide nem írhatna olyan válaszoló aki elégedett az életével, vagy más a véleménye az adott témáról. Kicsit méregből írtam árat is, ez nem volt szándékomban eredetileg.
2011. febr. 20. 21:19
 25/31 anonim ***** válasza:

Utolsónak!

Én voltam az a "nagyszájú".Ha megsértettelek a kijelentésemmel,nagyon sajnálom,elnézést kérek érte.Ugyanakkor azt gondolom,hogy félreértettük egymást,bár sok szempontból nem fejtettük ki az álláspontunkat.Nem azért gyűlölöm a luxuskütyüket,mert én nem engedhetem meg magamnak.Valamennyire én is irigy ember vagyok,de igyekszem nem az lenni.Én még tudok gyönyörködni valaki más sikerében és szeretem kimondani rá,hogy "Ez igen!".Én magam is sokat küzdök azért,hogy minél több dolog váljék elérhetővé számomra.Én egyszerűen azon háborodtam fel,amit ki is fejtettem.Szerintem ez úgy néz ki,hogy az x autógyár felmérte,mivel lehet elkápráztatni a közönséget.És tudvalevő,a gazdagok szeretik a kényelmet.Ezt adják el.Társadalmunkban,a társadalmi osztályokban jócskán összemosódnak azon egyének,akik érdemtelenül vagy éppen kő kemény munkával tettek szert vagyonukra.De erre azt mondom,hogy akinek nem inge...Szóval sokan érdemtelenül élvezik ezt.És éppen ezek azok az emberek,akiknek a kényelem a fő szempont.Én pedig nem szoktam kímélni magam,mert tudom,hogy magamnak kell kiköveznem saját utamat.Ha ez nem sikerül,akkor inkább élek száraz kenyéren,mint csak úgy villogjak egy luxusvasban.

2011. febr. 21. 19:48
 26/31 anonim ***** válasza:
2 jó tükör többet ér bárminél.. Kisteherautót /Transit/ vezetek,könnyebb tolatva beállni vele bárhova,mint személyautóval... Csak a 2 jó tükrön múlik.. Semmiféle tolatóautomata nem kell hozzá..:)
2011. febr. 25. 19:51
 27/31 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-21 19:48" Most jöttem meg egy világkiállításról, ahol újfent komoly szabadalmam ért nem kevés pénzt, ezért reagálok csak most. Én egy alkotó ember vagyok, aki szereti a kényelmet és a luxust. Ismerőseim szerint megérdemelten tartok ott ahol. Sajnálom, ha ez egyeseknek probléma. És mindenki szereti, akinek nem jelent problémát a pénz. Minden egyéb csak mellébeszélés. Nem rég kifejezetten jól jött egy- két "kütyü" a kocsimban Németországban. Nehéz helyzetekben nagyon is jól jönnek ezek.

2011. márc. 1. 20:12
 28/31 anonim ***** válasza:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:12.

Hogy minden egyéb csak mellébeszélés???-Nem értem,miért kell kifejezni,hogy mennyire leszarod az irigy embereket.Nekem már-már úgy tűnik,hogy amit mondasz,az nagyságrendekkel nagyobb,mint,ami van tényleg.Nem érdekel,csak ez sugárzódik belőle.

Részemről elnézést mégegyszer.Nem Téged akartalak bántani,de egyáltalán nem értem ezeket a ketyeréket,miért olyan fontosak.Azon kívűl,hogy a hadseregben már elavultnak számítanak,nem használják és ezért profitálni akarnak belőle és bele súlykolják az emberbe,hogy "erre szükség van,csak sajnos nem mindenki engedheti meg magának."

2011. márc. 2. 22:23
 29/31 anonim ***** válasza:
45%
Igazad van, befejeztem ezt a fölösleges vitát. Nem azt akartam kifejezni hogy szarok az irigy emberekre (még ha néha így is van), hanem hogy mennyire nem ítélem el ezeket a luxus kütyüket. Ha nincs a hőkamera most eggyel csökkent volna a kivilágítatlan kerékpárosok száma. De ez csak egy példa a sok közül. Bocs ha kicsit bántó voltam, nem volt szándékos. Valóban nem engedhetik meg sokan maguknak ezeket, úgyhogy nem is írok többet erről. A legjobb ha mindenki gyakorol, és reménykedik hogy meg is csinál mindent.
2011. márc. 2. 22:41
 30/31 anonim ***** válasza:

Elnézést az offolásért!

Azt gondolom,hogy mégegyszer elnézést kérek én is.Az a baj,hogy ilyen kis szösszenet hozzászólásokból nem igazán lehet érteni a másikat.

Az első válaszod a parkoló automatáról szólt,amit én tényleg nem tudok elfogadni,talán,mert fiatal vagyok,de azt tudom,hogy imádom használni a tudásomat.Tudom,hogy gyakoroltam,hogy menjen és jó érzéssel tölt el,hogy bárhova be tudok parkolni,ahova befér az autó úgy,hogy szervokormányom sincsen.Viszont az infrakameráról meg a társairól már bizony tudok pozitív véleményt alkotni,hiszen olyan szerkezet,ami túltesz az ember képességein,az igenis hasznos.Néhány napja történt velem,hogy főúton,a sáv közepén gyalogolt előttem egy fekete kabátos alak.Tompítttal mentem és nagyon hirtelen tűnt fel előttem.Hát,felállt a szőr a hátamon...Nem sokon múlott.Szóval,ami hasznos,azt én sem ítélem el,hiszen én is emberből vagyok.Ennyi erővel a számítógép ellen is lehet lázadozni vagy maga az autó ellen,hiszen van két lábunk.Igazad van.Ha megteheti az ember,akkor tegye meg.Aúgy én egy lelkes gépészmérnök növendék vagyok.Én is imádom az ilyen kütyüket,de inkább a működésük nyűgöz le,nem a használatuk.Bár lehet,hogy a helyedben én is ugyanígy vélekednék,de jelen elképzeléseimben egy teljesen puritán ferrari az én luxus autóm.Szóval elnézést mégegyszer,ha drva voltam.Mert szerintem az voltam.

2011. márc. 6. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!