Miért jó az embereknek ha mások túlajdonát tönkre
teszik?
kissebségi komplexus
vagy valakit elhagy a barátnője kielégítés céljából végigkarcol a kulcsával egy kocsit...mert csak
2009. okt. 31. 13:34
2/12 A kérdező kommentje:
De ez az elszomorító! Ezek a magyar emberek! Nagyobb öröme az ilyen szemétnek az életbe többet ne legyen!
3/12 anonim válasza:
Szerintem azért mert még igazán soha nem kellett megdolgozni a pénzért, s nem kellett nélkülöznie!!!
Aki keményen dolgozik, az vigyáz a saját dolgaira, és máséban sem tesz kárt(persze kivételek mindig vannak), mert tudja mennyi verejték volt annak az ára.
Egyetért velem valaki?
2009. okt. 31. 13:56
4/12 A kérdező kommentje:
egyetértek persze. Bár erős a gyanúm hogy inkább valami ott lakó paraszt lehet. Mert 2x olyan véletlent hogy csak ugy hecből karcolnak... Ráadásúl ugyan ott álltam, mint akkor! Elég csúnya mind 2 karc, a mostan ráadáúl végig a két ajtón. Vagymert női autó akkor lehet?
Nem lehetséges, hogy úgy parkoltál, hogy ezzel akadályoztad a gyalogos forgalmat?
2009. okt. 31. 14:19
6/12 A kérdező kommentje:
Az elsőnél kicsivel jobban feláltam a járdára az tény! Bár akkorsem értem miért kell ezért megkarcolni a kocsit. De a mostaninál ugyan ugy áltam mint az elöttem és mögöttem álló kocsik! És simán elfért a gyalogos is, énis elsétáltam mert behajtottam a tükrömet. Aztán az sincsen kizárva hogy azokat nem karcolták meg... Én itthon vettem észre!
Gondolkodj el, talán épp a te autód miatt gondolja ugyanazt valaki: "Dühítő hogy ilyen szemét emberek vannak."
Talán tényleg túlzás megkarcolni egy kocsit, ha jobban feláll a járdára. De néha nekem is eszembe jutott, amikor nem fértem el babakocsival a parkoló autó, és a fal között. Lekényszerültem két gyerekkel az autók közé egy paraszt miatt.
2009. okt. 31. 16:05
8/12 A kérdező kommentje:
Késő este állok oda, éjszakára! És talán énis megdolgozom azért az autóért amit más tönkretesz, de ha a te tulajdonodat rongálnák te sem lennél éppen vidám. És mondom hogy nem áltam fel jobban a járdára mint ahogy az fel van festve! Az elsőnél igen de ott is csak azért mert annyira szük volt a hely (mivel a másik oldalon is parkolnak), hogy attól féltem meghúzza valaki a kocsiával! Erre valami büdös paraszt szétkarcolja, mert neki éppen úgy tetszik! Oké hogy le kellett menned a babakocsival a járdára de gondolom mégsem tetted tönkre más keservesen megdolgozott érte, éppen mert rosszul állt és nem gondolkozott el hogy ott nem fér majd el egy babakocsi!
9/12 A kérdező kommentje:
De kevésbé szemét az aki miatt arrébb kell menned 2 métert mint az aki ezzel több ezer forintos kárt okoz! Szerintem, de látszik hogy nincsen autód nem dolgoztál meg érte mert akkor neked sem fordúlna meg ez a fejedbe. Inkább kúrvaanyázok, énis járok járdán meg gyalog találkozom énis azzal hogy nem tudopk elmenni, de sose jut eszembe hogy megkarcoljam!
Talán valakinek a "helyére" áltál!
Amúgy mit izgat ha összekarcolják?
Én felőlem le is xarhatják az se zavarna, mellesleg előbb karcolgassák minthogy kiszurják a gumikat.
Egyszer egy kis bzi biciklis a pofám előtt rugta le a jobb tükrömet, utánna szaladtam fellöktem bringával együtt és ott rugtam ahol értem!!
2009. nov. 12. 02:29
Kapcsolódó kérdések: