Miért esik nehezére az embereknek esőben felkapcsolni a világítást?
Nem szoktam önkéntes rendőrt játszani, mint sokan mások, de ha szürkületben vagy zuhogó esőben világítás nélkűl jön valaki szemben városon kívűl, 3 másodpercre reflektort nyomok, míg észhez nem tér. Persze, nem közvetlen közelről.
Múltkor este jön velem szemben zsigulival egy jómadár, helyzetjelzővel, szintén nyomtam egy refit, erre ő is. :-)
De a zsigulis egy fura szerzet, mikor új izzót tettem a Skodámba, állandóan refiztek velem szemben. Őnekik minden reflektor, ami a 45/40w-os izzójuknál erősebb fényű. A zsigulis az, aki önkéntes rendőrt játszik az utakon, azt hiszi, hogy a 80-as években van, amikor a zsiguli még rendőrautó volt. :-)
Én a zsiguli reflektor fényébe simán belenézek és jót röhögök a gyertyaizzója fényerején. Nem bántom a bolondokat, nem kapcsolom be a 4*100w-os refimet...
Ladámon lévő xenonokat rákapcsolnám kifolyna a szemed!
Azt röhöghetnél :D
(nem rosszból írtam,nem kell félreérteni)
:D
1.Nem vagyok szerencsétlen nem tudom kinek beszélsz!
2. 36.990ft-ért vettem a xenonokat!
3.Simán belemegy minden faragás nélkül (csak azt a műanyag mittomén mit kellett átfúrni hogy kitudjam vezetni a vezetékeket)
4.Van állító és tökéletesen működik
5.ha kell gyere megcsinálom neked! :P
6. Autóvillamossági szerelő vagyok úgyhogy erről ennyit!
Képet sajnos nem tudok készíteni mert nincs digitális fényképezőm! :(
De találtam egy linket amin megnézheted hogy egy az egybe belemegy, az oldal végén van , még kép is van róla :D :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!