Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért van ennyi baleset a...

Miért van ennyi baleset a zebráknál, meg amúgy?

Figyelt kérdés
Most néztem a híradót.... Egy csomó gázolásról illetve balesetről és cserbenhagyás-ról számoltak be, hogy a kocsisok gyorsan és szabálytalanul vezetnek. Miért nem lehet betartani a KRESZ-t? hisz azért van. Nem értem....
2011. febr. 18. 19:05
1 2
 11/16 gergoap ***** válasza:

...mert sokszor akkor lép le a gyalogos, mikor már nem tudnék megállni. Nem néz körül a gyalogos, csak megy...

Legveszélyesebb, mikor a kereszteződésnél van az átkelő. Bekanyarodsz a kocsival és egyből ott egy zebra. Ha fékezel, beléd mennek hátulról.

2011. febr. 19. 21:22
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, de azért itt Pesten elég sok ilyen kereszteződés van, nem tudom h ezt figyelted-e, de viszont ott az ember nem úgy megy mint az örült főleg ha kanyarodik... ha meg még pirosban áll akkor láthatja is h amerre kanyarodik h ott egy gyalogos átkelő hely van és amikor zöldet kap akkor kapnak zöldet a gyalogosok is. Sok ilyen hely van Pesten
2011. febr. 19. 22:38
 13/16 anonim ***** válasza:

A biciklis meg csak hagyjan... de a motorosok... amikor kirakod a balindexet hogy kanyarodnal balra, lassitasz hogy elengedd a szembeforgalmat, elolrol senki, keresztben senki, indulnal, erre a vadbarom allatja lassitas nelkul megjon mogotted, bevag es leeloz BALROL...

na az ilyeneket jogszeruen kene eluthetove tenni

2011. febr. 20. 19:48
 14/16 A kérdező kommentje:
jaja, de hát ez mindig is szinte így volt, hogy a motorosok meg a kocsisok kb ilyen face to face helyzetben állnak.
2011. febr. 20. 20:14
 15/16 petya14 válasza:
ez olyan kérdés ami mindenkit érdekel majdnem és nincs rá válasz
2011. márc. 3. 17:43
 16/16 anonim ***** válasza:

A "kék alapon zebrán átkelő ember" tábla szerintem csak dísznek van, sehol nincs erőltetve, hogy ennek a táblának az a jelentősége, hogy baromira pillantsd át a zebrát, van ott-e valaki, mert ha igen, neki van elsőbbsége.

Több ellenőrzés kellene és kész.

2011. márc. 15. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!